Lampa na Psací Stůl

Rok 2020 byl rokem, kdy všichni objevili práci z domova. Uzamčení znamenalo, že mnozí z nás oprášili starou "počítačovou místnost" a uvědomili si, jak důležité je dobré pracovní prostředí pro produktivitu a pohodlí - a nelze mluvit o pracovním prostředí, aniž bychom zmínili světlo a lampy!  

Stolní lampy jsou víc než jen stolní lampy. Při výběru nové stolní lampy pro nejproduktivnější stůl v domácnosti hraje roli mnoho faktorů - a je třeba zvážit mnoho věcí. Správná stolní lampa snižuje únavu očí při pohledu do počítače, ale dokonalá stolní lampa se také stává důležitou součástí vašeho interiéru. Koneckonců stojí vždy vedle krále kanceláře: počítače!  
Vipp521 Stolní Lampa Black - Vipp
RRP CZK 11 511,00
Nyní skladem
Zobrazit 36 z 522 produktů

Vyberte si správnou stolní lampu  

Při výběru lampy na pracovní stůl byste měli zvážit, jaké chcete mít vlastnosti - jas, teplotu, model, design a další funkce. Přečtěte si více o tom, jak vybrat ideální lampu, která splní všechny vaše požadavky.  

  • Jas a teplota - V útulné kanceláři, kde strávíte hodinu nebo dvě v sobotu večer, vám bude vyhovovat příjemné, tlumené a teplé světlo. Pokud však trávíte dny prací na počítači, doporučujeme lampu, která napodobuje teplotu denního světla. Zvolte studené světlo!
 

  • Typ lampy - Existuje důvod, proč se lampa architekta stala synonymem pro stolní lampu. Díky nastavitelné hlavě a tělu je tato agilní lampa ideální pro práci s papírem a klasický design je k dispozici v nepřeberném množství elegantních tvarů. Směrové světlo je geniální pro osvětlení klávesnice nebo dokumentů, ale pokud pracujete hlavně na počítači, měli byste zvážit širší světlo.
 

  • Design - U počítačů trávíme více času než kdy dříve, proto je důležité vybrat lampu, která si místo na vašem stole skutečně zaslouží. Určitě si vyberte lampu, která je podle vás hezká a která vám vykouzlí úsměv na tváři ještě předtím, než ji zapnete. Pokud je váš interiér klasický, může být super moderní stolní lampa výrazným kouskem, který poskytne ohromující kontrast. Pokud je naopak vaše okolí velmi moderní, pak může nadčasová klasika orámovat váš dekor zcela novým způsobem.
 

  • Další funkce - Kdysi vše, co uměl váš chytrý telefon, zabíralo celou poličku - a protože naše fotoaparáty, počítače, telefony, hudební přehrávače, připojení k internetu, vodováha a GPS jsou dostupné v jediném chytrém zařízení, začíná stále více předmětů v našem životě sloužit k více účelům. Zvažte, zda chcete, aby vaše lampa uměla víc než jen svítit. Existují stolní lampy s bezdrátovými nabíječkami telefonů, měřiči vzduchu a technologií inteligentního osvětlení.
 

Jakmile si lampu vyberete, stačí už jen vymyslet, kde ji chcete mít! Doporučujeme ji umístit za počítač. Dalším dobrým tipem pro praváky je umístit ji na levou stranu stolu. Tímto způsobem nebudete mít stíny při každém pohybu myší a světlo nebude rušit vaše hlavní oko.  

Ujistěte se, že světlo respektuje přirozený průběh denního světla, aby nedocházelo ke kontrastům. Večer můžete stolní lampu zkombinovat se stropním nebo jiným okolním světlem, abyste v místnosti vytvořili základní linii, která bude fungovat pro vaši stolní lampu.  
Sdílejte své fotografie s @lampemesteren
Inspire a nechte se inspirovat, od jednoho jedinečného domova k druhému. Označte své fotografie #AnoLampemesteren a možná zde uvidíte svůj domov!