Nové lampy pro architekty s klasickým designem od Anglepoise a Paula Smithe - najdete je zde

24. října 2022
Nové lampy pro architekty s klasickým designem od Anglepoise a Paula Smithe - najdete je zde
Pokud hledáte klasický design architektonické lampy pro celý svůj domov, máme pro vás skvělou zprávu! Britská designová značka Anglepoise v roce 2022 rozšířila již tak pestrou a působivou kolekci Type 75™ o nádherné nové edice.

Britský designér Paul Smith je autorem designu Type 75™, který je moderním zpracováním ikonické stolní lampy Original 1227 vytvořené inženýrem Georgem Carwardinem v roce 1932, což znamenalo počátek značky Anglepoise. Paul Smith je jedním z předních anglických designérů a je často oslavován pro svou tvůrčí estetiku, která kombinuje tradici a modernu, a zejména jeho filozofie "klasiky s twistem" ze 70. let se stala jednou z klíčových zásad společnosti Anglepoise. Ta je jasně vyjádřena ve svítidlech Type 75™!

Type 75™ je klasický design architektových lamp, který se dodává jako stojací lampa, stolní lampa, mini stolní lampa a nástěnná lampa v různých barevných odstínech. Nové lampy Type 75™, včetně mini stolních lamp, stojacích lamp a stolních lamp, se vyznačují stejným klasickým designem jako zbytek kolekce. Nové lampy se od starších modelů odlišují tím, že nemají barevný, ale spíše monochromatický výraz. Modely Edition 5 jsou v krásném černém odstínu a verze Edition 6 se vyznačují úžasnou bílou barvou. Oba modely zdobí očekávaný "twist" Paul Smith v podobě jedinečného a ikonického Artist Stripe ve všech barvách duhy, který se táhne po celé délce ramene. Tyto nové modely jsou první v kolekci Anglepoise, které jsou tímto krouceným prvkem vybaveny.

Nové lampy typu 75™ můžete umístit na různá místa v domácnosti, včetně stolu, v kanceláři, na poličce, u pohovky nebo na okenním parapetu. Bez ohledu na to, jaký model a umístění tohoto ikonického designu zvolíte, máte záruku nadčasové, ikonické a klasické lampy, která je stejně dekorativní jako praktická.

Všechny nové lampy typu 75™ Paul Smith od Anglepoise najdete zde.