Zkrášlete svou koupelnu krásným svítidlem do pudřenky od DCW éditions: nástěnné svítidlo Poudrier!

18. května 2023
Zkrášlete svou koupelnu krásným svítidlem do pudřenky od DCW éditions: nástěnné svítidlo Poudrier!
Všichni známe klasické rčení: jít si přepudrovat nos. V tomto případě ho francouzský designér Philippe Nigro posunul o krok dál a vytvořil koupelnové svítidlo, které napodobuje roztomilou metaforu pudřenky.

Nádherná nástěnná lampa Poudrier od DCW éditions je nejen krásným a dekorativním zdrojem světla, ale lze ji použít i jako zrcadlo: pro umocnění podobnosti s pudřenkou je lampa opatřena víčkem, které je z vnitřní strany lesklé, takže se v něm můžete odrážet. Víko je vyrobeno z oceli a bylo opatřeno krásnou mosaznou povrchovou úpravou, která již tak vytříbenému designu dodává nádech klasické elegance. Víko je připevněno k závěsu, takže se dá otáčet a umožňuje tak regulovat intenzitu světla. Otevřením, respektive zavřením víka tak můžete ovlivnit, zda chcete praktické přímé světlo, nebo měkkou nepřímou záři, která je ideální pro relaxaci a pohodu ve večerních hodinách.

Zdrojem světla je vestavěný modul LED, který je stíněn skleněným difuzorem s drážkovaným povrchem, který zajišťuje neoslňující rozložení světla. Díky stupni krytí IP44 je svítidlo chráněno proti vlhkosti a stříkající vodě, a proto se výborně hodí na toalety, do koupelen nebo jiných vlhkých prostor. To svědčí o kvalitně provedeném designu, kde je realizován nejen designový koncept, ale kde je v každé části krásného designu myšleno i na možnosti praktického využití.

Nástěnné svítidlo Poudrier si prohlédněte zde