Vynikající závěsné svítidlo Drop od společnosti Nemo Lighting si ve vašem interiéru získá pozornost!

31. října 2022
Vynikající závěsné svítidlo Drop od společnosti Nemo Lighting si ve vašem interiéru získá pozornost!
Pokud máte v chodbách, obývacích pokojích nebo jídelnách vysoké stropy a potřebujete velkolepý design, který zapůsobí na vaše přátele a rodinu - a možná i na vás - máme pro vás vzrušující zprávu! Italská značka osvětlení Nemo Lighting uvedla na trh nové nádherné závěsné svítidlo ve spolupráci s japonským designérem Arihiro Miyake.  

Společnost Nemo Lighting založil v roce 1993 v Miláně Franco Cassina a nyní ji vlastní Frederico Palazzari. Společnost dosáhla celosvětového úspěchu se svou exkluzivní kolekcí, která obsahuje ikonická mistrovská díla od renomovaných, zavedených designérů i nové klasiky od pečlivě vybraných současných návrhářů, včetně talentovaného Arihiro Miyakeho.

Díky své spolupráci se společností Nemo Lighting navrhl Miyake různé nádherné výrobky, které vytvořily nová paradigmata pro svět osvětlení. To je i případ jeho závěsného svítidla Drop Pendant, což je sofistikovaný lustr s čistými liniemi, které se krásně snoubí s elegantní, uhlazenou a štíhlou hliníkovou konstrukcí, která vyzařuje rozptýlenou, příjemnou a neoslňující záři. Jedinečná hliníková konstrukce má lehký a vznášející se výraz, podpořený integrovanými LED světelnými zdroji, které zajišťují mimořádné světlo, jež vše spojuje. Lampa má 2700 kelvinů, což znamená, že se místnost koupe v teplé bílé záři, která zaručeně vytvoří hřejivou a útulnou atmosféru. Toto závěsné svítidlo Drop je více než jen funkční zdroj světla. Je to jedinečný, nádherný a pozoruhodný doplněk vašeho interiéru, který mu zaručeně dodá krásný nádech.

Nový přívěsek Drop od společnosti Nemo Lighting si můžete pořídit zde