Úžasný design Asteria od Sørena Ravna Christensena je nyní k dispozici jako nástěnné svítidlo.

12. února 2024
Úžasný design Asteria od Sørena Ravna Christensena je nyní k dispozici jako nástěnné svítidlo.
Oblíbená a dnes již všudypřítomná kolekce osvětlení Asteria dánské designové značky Umage představuje dokonalou rovnováhu mezi funkčností a půvabem. Asteria je dítětem dánského designéra a zakladatele značky Umage, Sørena Ravna Christensena, který vytvořil svítidlo na pomezí designu, technologie a řemeslného zpracování. Pokud vás zajímají originální návrhy Sørena Ravn Christensena, více jeho krásných výtvorů najdete zde..

Díky speciálně navrženému LED panelu a minimalistickému exteriéru má Asteria nadčasový appeal, který nikdy nevyjde z módy. Řada se vyznačuje puristickou jednoduchostí. Hlava svítidla ve tvaru disku je nerušená detaily a zároveň široká ve svém designu, což pomáhá zajistit široké osvětlení a zároveň dodává svítidlu poutavý výraz, který málo slovy řekne hodně.

Celou řadu Asteria najdete zde.

Funkční doplněk ke známému designu

Nyní se však Asteria představuje jako nástěnné svítidlo, které má stále všechny vlastnosti, jež charakterizují původní lampu. Nástěnné svítidlo má stejný vzhled redukovaný na detaily a stejný čistý tvar a krásná mosazná povrchová úprava, která charakterizuje rám ostatních svítidel Asteria, se opakuje i v nástěnném svítidle. Zdrojem světla je vestavěný modul LED, který navzdory nízké spotřebě energie poskytuje účinné a dalekosáhlé osvětlení. Světlo má krásný teplý bílý barevný tón (2700 K) a vysokou hodnotu CRI (>90), která zajišťuje velmi přesnou reprodukci barev v místnosti. Světlo svítí směrem dolů v přímém přisazeném světle. Směr světla však lze upravit, protože rám lze otáčet ze strany na stranu. Nenápadné tlačítko na stínidle umožňuje nastavit intenzitu světla, takže s nástěnným svítidlem Asteria budete mít vždy k dispozici správné osvětlení pro individuální potřeby a účely.

Nástěnné světlo se dodává ve dvou různých velikostech, z nichž každá je k dispozici v různých krásných barvách. Podívejte se na nástěnné světlo Asteria ve všech jeho krásných variantách právě zde.