Kvalitní design po stránce tvarové i funkční: Elegantní závěsné svítidlo Arp od společnosti DybergLarsen je nyní k dispozici také jako lustr.

22. února 2024
Kvalitní design po stránce tvarové i funkční: Elegantní závěsné svítidlo Arp od společnosti DybergLarsen je nyní k dispozici také jako lustr.
Dosáhněte dokonalé rovnováhy mezi formou a funkčností s lustrem Arp 6 od společnosti DybergLarsen. Lustr je investicí do estetiky i pohodlí, vytváří krásné osvětlení a stylový doplněk vašeho interiéru. Všech šest odpovídajících stínidel má kompaktní tvar s měkkými křivkami a je vyrobeno ze skla s fascinujícím kouřově zbarveným povrchem, který svítidlu dodává chladný, moderní vzhled, který krásně doplňuje černý rám.

Neutrální barevné provedení také přispívá k univerzálnosti lampy, takže se jedná o zdroj světla, který se bude dobře hodit k mnoha různým stylům interiérového designu. Kouřové sklo však není volbou učiněnou pouze z estetických důvodů, ale zajišťuje také rozptýlené osvětlení, když je lampa zapnutá. Zároveň je každé stínidlo ve spodní části otevřené, a nabízí tak i přímé osvětlení směrem dolů. Díky této kombinaci je lustr Arp ideální pro jídelní stůl i střed obývacího pokoje. Stínidla jsou umístěna po dvou v řadách odstupňovaných od sebe, aby bylo dosaženo širokého rozptylu světla. Díky tomu má svítidlo asymetrický profil, který mu spolu s tmavým barevným provedením a jednoduchým designem dodává výrazně moderní estetiku, kterou lze snadno kombinovat s moderními interiéry.

Tento krásný designový kousek je rozšířením řady Arp, kterou tvoří závěsná a nástěnná svítidla v několika modelech. Všechna svítidla Arp se vyznačují stejným kulatým kompaktním stínidlem a designovou jednoduchostí. Lampa je k dispozici také jako lustr se třemi rameny a stínidly z bílého opálového skla.

Podívejte se na celou řadu svítidel Arp zde!