Vylepšete svůj interiér krásnými vzory ze série "Strand" od Muuto - nyní jako stolní lampa!

26. února 2024
Vylepšete svůj interiér krásnými vzory ze série "Strand" od Muuto - nyní jako stolní lampa!
Závěsná svítidla z kolekce Strand vyvažují dokonalou harmonii mezi lehkostí a hmotností. Půvabný, vznášející se vzhled, který dodává svítidlům jejich jedinečný vzhled - dosažený krásným bílým povrchem, objemným designem a neviditelnými závěsnými šňůrami - je elegantně kompenzován jejich sloupovitou strukturou. Nyní je však tento estetický závěs dostupný také jako stolní lampa ve stejném krásném designu.

Autor tohoto krásného výtvoru, designér Benjamin Hubert, do designu lampy záměrně zakomponoval asociace s mraky na obloze. Tenký, odolný hedvábný papír, z něhož je stínidlo vyrobeno, je pevně napnut na ocelovém rámu se štíhlými vzpěrami, čímž vzniká složitá a promyšlená struktura, která obklopuje světelný zdroj a zároveň funguje jako rozptylovač. Průhledný vzhled umožňuje světlu účinně pronikat materiálem stínidla a filtrovat ho, čímž vzniká teplý, příjemný a především jednotný vzhled. "Stolní lampa Strand je skutečně hmatatelným a funkčním zdrojem světla s měkkým osvětlením v celém svém těle, který obohatí každý prostor o chuťovou, sochařskou kvalitu."

Funkčnost lampy se odráží nejen v její všestranné kvalitě světla, která se hodí téměř do každé místnosti, ale také v integrované funkci stmívání, která umožňuje nastavit jas podle vašich potřeb a preferencí, a zajistit tak správné osvětlení pro každou příležitost.

Stolní lampa Strand je k dispozici také jako závěsné svítidlo v několika různých provedeních. Krásná rovnováha mezi lehkostí a tíhou, struktura, výběr materiálů, barva a celý designový koncept se opakuje u všech svítidel v rámci série, takže je lze snadno kombinovat a dosáhnout tak stylového a uceleného výrazu v osvětlení místnosti.

Podívejte se na stolní lampu a zbytek krásné kolekce přímo zde.