Tři krásné ratanové přívěsky Jamilla od Bloomingville

29. února 2024
Tři krásné ratanové přívěsky Jamilla od Bloomingville
Nová řada závěsných svítidel Jamilla má všechny znaky skutečně kvalitního designu. Série se skládá ze tří přívěsků, z nichž každý má svůj vlastní individuální design, ale všechny mají stejný krásný přírodní design. Stínidlo je vyrobeno z ratanu, který známe především ze zahradního nábytku, košů, židlí apod. Designová značka Bloomingville zde jako vždy kreativně přistoupila k interiérovému designu a přenesla krásný materiál do média lampy. Závěsné svítidlo Jamilla tak můžete kombinovat s dalším nábytkem nebo dekorativními prvky z ratanu a vytvořit tak ve svém interiéru krásný organický designový koncept.

Organické je klíčové slovo, pokud jde o vytvoření útulné a pohodlné atmosféry obývacího pokoje, ve kterém se budete cítit jako doma. Přírodní materiál a tkaná struktura ratanových stínidel přispívají k uvolněné atmosféře, zatímco díky teplému hnědému povrchu se lampa snadno začlení napříč různými designovými a stylovými koncepty interiéru. Lampa je však ideální zejména do bohémsky laděných interiérů s oblibou přírodních materiálů.

Závěsné svítidlo se dodává ve třech různých velikostech. Každá varianta má individuální tvar, ale všechna stínidla se vyznačují měkkými křivkami a objemnými tvary. Stínidlo je ve spodní části otevřené, takže světlo může pronikat do přímého stropního světla. Současně může světlo unikat i skrze pletenou strukturu, která poskytuje nepřímé osvětlení ze všech stran. Díky této kombinaci přímého a nepřímého světla je svítidlo Jamilla vhodné nad stoly i jako podsvícení v místnosti. Díky měkkému a příjemnému světlu lze svítidlo Jamilla použít v rohu obývacího pokoje, zimní zahradě i ložnici.

Celou sérii svítidel Jamilla najdete zde