Vneste do dětského pokoje světlo a radost s novými roztomilými zvířecími lampičkami z řady First Light a Bundle of Light od společnosti Mr. Maria.

4. března 2024
Vneste do dětského pokoje světlo a radost s novými roztomilými zvířecími lampičkami z řady First Light a Bundle of Light od společnosti Mr. Maria.
Série stolních lamp First Light a Bundle of Light od holandského výrobce Mr. Maria je roztomilá série sběratelských předmětů, která se vyznačuje jednotným designovým pojetím: všechny lampy mají tvar roztomilých zvířátek, která by mohla být přímo z obrázkové knížky. Lampy jsou speciálně navrženy do dětského pokoje, ale snadno si najdou místo i v obývacím pokoji a v domácnosti každého sběratele, který miluje design. Nyní do obou sérií přibyla ještě rozkošnější světla, včetně slona a opice, a také tři různá světla s dinosaury v sérii First Light.

Každé svítidlo se vyznačuje kompaktním tvarem z měkkého silikonu bez obsahu BPA, odolného vůči dětem, který dodává designu příjemný hmatový prvek a zároveň chrání svítidla před poškozením v případě pádu na podlahu. Výrazné detaily, které prozrazují individuální osobnost každého svítidla, jsou vtisknuty do celkového tvaru a přesvědčují svými jednoduchými, ale pečlivě vybranými detaily.

Bundle of Light má bateriový LED zdroj světla, který se po aktivaci sám vypne po 15 minutách, takže je tato lampa ideální do dětského pokoje na večer. Podívejte se na celou sérii Bundle of Light zde.

First Light je rovněž napájena z baterie, ale lze ji dobíjet prostřednictvím přiloženého konektoru USB-C. Intenzitu světla lze nastavit v šesti stupních podle toho, jak jasné světlo chcete mít. V závislosti na zvoleném nastavení může světlo mezi jednotlivými nabitími svítit od 8 do 120 hodin. Celou řadu First Light najdete Podívejte se na celou kolekci First Light.