Nové kolekce bezdrátového osvětlení od společnosti LOOM Design přinášejí větší flexibilitu a autonomii osvětlení

11. března 2024
Nové kolekce bezdrátového osvětlení od společnosti LOOM Design přinášejí větší flexibilitu a autonomii osvětlení
Stylová jednoduchost a funkční design je přesně to, co charakterizuje všechny výtvory LOOM Design, značky patřící společnosti Lampefeber, která již více než 30 let dováží a prodává designová svítidla po celé Skandinávii - soukromým i firemním zákazníkům. Výrazným příkladem zkušeností společnosti LOOM Design v oblasti kombinace jednoduchosti tvaru a všestranné funkčnosti jsou dvě nové kolekce svítidel Sia a Modi Micro Portable Table Lamp. Obě kolekce jsou bezdrátově navrženy a vybaveny vestavěným zdrojem světla LED a dobíjecí baterií, takže nejsou omezeny na jednu místnost, ale lze je přenášet a užívat si je kdekoli v domě, nebo dokonce vzít na cesty. Design svítidel Sia i Modi je krásně jednoduchý: obě svítidla mají minimalistický design a jsou dodávána v decentní barevné škále, díky níž je lze snadno zařadit do různých interiérů. Obě svítidla mají také vestavěnou funkci stmívání, která umožňuje nastavit a přizpůsobit jas, takže mohou poskytnout vhodné osvětlení pro širokou škálu různých účelů a příležitostí v kteroukoli denní i noční dobu.

Bodová svítidla Sia click lze kombinovat s několika různými typy podstavců a vytvořit si tak vlastní stolní, podlahové nebo nástěnné osvětlení. Spot je k podstavci připojen pomocí magnetů, což usnadňuje jeho připevnění a odpojení. Bodová světla a různé podstavce spolu barevně a stylově ladí. Získáte tak dokonalý základ pro flexibilní a všestranné osvětlení vašeho interiéru. Podívejte se na celou řadu Sia.

Modi se může pochlubit překvapivě vysokým stupněm krytí (IP65), takže je vhodný pro venkovní použití. Lampu lze nabíjet jak prostřednictvím zástrčky USB, tak prostřednictvím nabíjecí stanice, která umožňuje nabíjet více lamp najednou. Nabíjecí stanice se prodávají samostatně. Podívejte se na kompletní sortiment a náhradní díly zde.