Nová přenosná řada Markslöjd se hodí do všech místností a pro všechny příležitosti

14. března 2024
Nová přenosná řada Markslöjd se hodí do všech místností a pro všechny příležitosti
Švédský výrobce osvětlení Markslöjd je známý a uznávaný pro kombinaci nadčasové estetiky skandinávského designu s vysokou kvalitou a pokročilou technologií, která poskytuje optimální osvětlení, jež potěší a přináší užitek každý den. Dalším příkladem odborných znalostí společnosti Markslöjd v oblasti kombinace formy a funkce je nová řada stolních lamp Filo, kterou tvoří přenosné lampy v několika krásných barevných variantách. Všechna svítidla jsou jednobarevná a udržovaná v neutrálním barevném tónu, který krásně podtrhuje jejich moderní a minimalistický výraz. Krásnou jednoduchost má i tvar s kulatou základnou, štíhlým trubkovým rámem a válcovým stínidlem o přesně stejném průměru jako základna. Díky tomu má lampa elegantní a stylový profil, který se obzvlášť dobře hodí do interiérů inspirovaných skandinávskými a severskými styly.

Vzhledem k tomu, že lampa Filo je bezdrátová, můžete si ji vzít s sebou, takže si její praktické osvětlení můžete užívat ve více místnostech najednou. Lampa má krytí IP44, takže je vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Lampu Filo si proto můžete snadno vzít ven na terasu a balkon nebo na piknik. Lampa se dodává s kabelem USB-C pro nabíjení vestavěné baterie, která napájí integrovaný modul LED. Když je lampa zapnutá, svítí především směrem dolů v přímém dopadajícím světle. Protože je však horní část stínidla potažena matnou deskou, světlo vyzařuje také ven v měkkém uplight, který krásně doplňuje primární osvětlení.

Svítidlo se ovládá dotykovým tlačítkem v horní části stínidla. To je navíc vybaveno funkcí stmívání, která vám umožní nastavit a přizpůsobit jas, takže budete mít k dispozici správné osvětlení, které splní všechny vaše potřeby. Po sedmi hodinách nabíjení je baterie plná a může svítit osm hodin při nastavení nejvyššího jasu a ještě déle při nastavení stmívání.

Podívejte se na celou řadu praktických přenosných svítidel zde.