KDLN nabízí funkční osvětlení a stylovou estetiku s novou řadou závěsných svítidel "Motus".

18. března 2024
KDLN nabízí funkční osvětlení a stylovou estetiku s novou řadou závěsných svítidel "Motus".
Styl charakterizuje každou část krásné nové řady závěsných svítidel italské designové značky KDLN. Kolekce svítidel je dílem mezinárodního designérského studia Shulab, které má na svědomí širokou škálu uznávaných návrhů pro renomované designérské značky. Prohlédněte si další z jejich nádherných výtvorů zde.

Příznačné je, že tato konkrétní série přívěsků je pojmenována podle latinského slova pro pohyb: Motus. Důvodem je flexibilní konstrukce svítidel, která umožňuje výškové nastavení a zároveň úspěšně integruje tuto praktickou funkci do vizuální estetiky svítidla. Na rámu se nachází tlačítko, které lze k tomuto účelu použít. Podržte tlačítko a zatlačte lampu nahoru nebo zatáhněte za smyčku pod stínidlem, podle toho, zda chcete stínidlo nastavit nahoru nebo dolů. Když je lampa v požadované výšce, tlačítko opět uvolněte. Samotný rám je vyroben z kovu, který je barevně potažen a je k dispozici v bílé, černé a červené barvě. Rámeček klesá vertikálně, čímž vytváří iluzi prořezávání samotného stínítka. Štíhlá vertikální linie také vytváří zajímavý kontrast k objemnému stínidlu a vytváří tak tvarový celek, který z lampy činí umělecké dílo samo o sobě.

Samotné stínidlo je vyrobeno z foukaného opálového skla, což mu dodává stylovou estetiku. Po zapnutí se celé stínidlo rozsvítí v krásné atmosférické záři. Zdrojem světla za ním je vestavěný modul LED, který vyzařuje poměrně jasné světlo s příjemnou teplou bílou barevnou teplotou. Bílé odstíny stínidla zajišťují, že světlo může účinně a bez námahy unikat, zatímco matný neprůhledný povrch světlo vyrovnává, takže může dokonale rovnoměrně svítit do všech stran v krásném celoplošném světle. Díky stmívači s fázovým řezem si budete moci nastavit také intenzitu světla, čímž se vám se stínidlem Motus otevřou ještě další možnosti.

Podívejte se na celou krásnou řadu Motus přímo zde