Funkční doplněk estetické řady Asteria od společnosti Umage: pozdravte Asteria Plus

4. dubna 2024
Funkční doplněk estetické řady Asteria od společnosti Umage: pozdravte Asteria Plus
Od roku 2017, kdy poprvé spatřila světlo světa série závěsných svítidel Asteria od Sørena Ravna Christensena, je tato nádherná kolekce svítidel ukázkovým příkladem jedinečné estetiky, která charakterizuje dánský design: uhlazený a celistvý vzhled, čistá, nepřerušovaná geometrie, exkluzivní jazyk barev a několik málo, ale zásadních detailů, které dodávají designu osobitost a charakter. U nových svítidel řady Asteria Plus je kladen větší důraz na funkčnost a použitelnost svítidla, aniž by se slevilo z vizuálního designu.

Řada Plus si zachovala minimalistickou eleganci, která charakterizuje ostatní závěsná svítidla řady Asteria. Závěsná svítidla mají stejný snadno rozpoznatelný mosazný prvek v horní části stínidla a dodávají se ve dvou barevných variantách, černé a perleťově bílé, které mají stejně jako ostatní svítidla řady zvláštní matný vzhled, jenž je důležitou součástí DNA značky Asteria. Všechny varianty svítidel Asteria Plus si zachovávají energeticky úsporný světelný zdroj LED, který směruje světlo dolů v širokém stropním světle s hodnotou CRI nad 90, což zajišťuje přesné podání barev v místnosti. Funkční vlastnosti svítidel však byly rozšířeny v několika oblastech: Svítidla byla vybavena stmívačem, který je skrytý na horní straně stínidla, čímž nenarušuje uhlazený design. Zde můžete nastavit teplotu barvy světla. Stmívač má tři nastavení, ve kterých můžete měnit světlo od teplé bílé po neutrální bílou a vytvořit tak ideální osvětlení pro práci i odpočinek. Závěsná svítidla Asteria Plus lze navíc namontovat na světelné lišty, a proto jsou ideální do všech prostor, kde potřebujete upravit polohu světla v místnosti.

Všechna závěsná svítidla Asteria Plus si můžete prohlédnout zde.

Pokud chcete Asterii Plus kombinovat s dalšími variantami z řady Asteria, která zahrnuje také nástěnná, stolní, podlahová a stropní svítidla, najdete celou řadu přímo zde..