FLOS STORIES: Přívěsek z pásové tkaniny v novém, energeticky šetrném modelu!

25. ledna 2024
FLOS STORIES: Přívěsek z pásové tkaniny v novém, energeticky šetrném modelu!
Připravte se na mimořádný světelný zážitek s nejnovějším přírůstkem do rodiny Flos - látkovým závěsem Belt. Vydejte se na cestu estetickým minimalismem a překvapivým designem, přičemž každý prvek byl pečlivě vybrán vizionářskými designéry, bratry Ronanem a Erwanem Bouroullecovými.

Představte si světelné dílo, kde se organické tvary setkávají s pevnými liniemi a vytvářejí symfonii pohybu a formy. Belt Fabric Pendant je mnohem víc než jen lampa, je to umělecké dílo. Svítidlo inspirované koženými řemeny ze světa jezdectví proměňuje tradiční představu o osvětlení tím, že své dráty ukrývá v pružném textilním pásu, který se elegantně vine od stropu.

Kromě toho, že je toto jedinečné závěsné svítidlo krásným designovým prvkem vašeho interiéru, nabízí také výjimečnou funkčnost. Díky své flexibilitě můžete textilní závěsné svítidlo Belt vytvarovat podle svých potřeb a preferencí. Od volného tance v prostoru až po netradiční kopírování architektury - toto svítidlo dokáže v každé místnosti vytvořit okouzlující atmosféru.

Svítidlo Belt bylo poprvé představeno v roce 2020 a dnes rozšířilo nabídku o výběr nových, ke klimatu šetrných textilií v barvách, olivově zelené a měděně hnědé, které nepochybně dokonale doplní váš osobní styl a potřeby interiéru. Ať už dáváte přednost klasickému vzhledu kůže, nebo modernímu nádechu látky, je tu pro vás látkové závěsné svítidlo Belt.

Díky svému průlomovému designu a výjimečné funkčnosti získalo závěsné svítidlo Belt Fabric v roce 2022 prestižní ocenění Compasso d'Oro ADI. Toto uznání jeho ekologického povědomí a originality je jen dalším důkazem závazku společnosti Flos k inovacím, řemeslnému zpracování a prvotřídnímu designu.

Nenechte si ujít příležitost zažít dokonalé spojení krásy a funkčnosti. Udělejte z látkového závěsného svítidla Belt svou příští investici do osvětlení a nechte svůj domov zazářit bezkonkurenční elegancí a stylem.

Dva vynikající přívěsky Belt Fabric najdete zde.

Původní text FLOS v článku FLOS STORIES