Nová řada stropních svítidel od společnosti Lindby nabízí krásné a flexibilní osvětlení pro mnoho místností v domácnosti.

1. března 2024
Nová řada stropních svítidel od společnosti Lindby nabízí krásné a flexibilní osvětlení pro mnoho místností v domácnosti.
Vysoká funkčnost, flexibilní uspořádání, praktické nastavení a zjednodušený moderní design - to vše charakterizuje kolekci svítidel Pilou od společnosti Lindby. Řada se skládá z několika stropních svítidel s 2-6 světelnými zdroji, takže máte k dispozici vhodné světlo bez ohledu na velikost místnosti, do které chcete světlo instalovat. Větší modely jsou vybaveny otočným rámem, který vám dává možnost měnit celkový světelný vzor. Všechny modely mají hlavy svítidel, které lze otáčet, což vám poskytne optimální podmínky pro nastavení plochy osvětlení podle vašich představ. Světelný zdroj tvoří vestavěné moduly LED, které svítí účinným světlem a mají nízkou spotřebu energie. Světlo má dlouhý dosah, a proto je vhodné pro základní osvětlení místnosti.

Pokud si přejete jemnější, rozptýlenější a atmosférickou záři, stropní svítidlo Pilou splňuje i tuto potřebu, protože funkce Switch-Dimmer svítidla vám umožní ztlumit jas opakovaným stisknutím nástěnného vypínače. To znamená, že máte vždy po ruce správné osvětlení a nemusíte sledovat dálkový ovladač nebo instalovat externí stmívače, abyste měli k této funkci přístup. Světlo má celkem tři nastavení odpovídající 100 %, 50 % a 10 % celkového jasu. Z tohoto důvodu je svítidlo vhodné pro instalaci do široké škály prostor, od obývacího pokoje až po ložnici - případně do zasedacích místností a kancelářských prostor v profesionálním prostředí. Díky praktickému nastavení světla je stropní svítidlo Pilou ideální zejména do místností, které plní více účelů najednou.

Podívejte se na všechna krásná svítidla řady Pilou od společnosti Lindby zde.