Kartell představuje stolní lampy TEA - Udržitelné mistrovské dílo Ferruccia Lavianiho

20. března 2024
Kartell představuje stolní lampy TEA - Udržitelné mistrovské dílo Ferruccia Lavianiho
Průkopnický italský designový dům Kartell, známý svými inovativními a estetickými výrobky, nyní uvádí na trh řadu estetických a ekologických stolních lamp TEA, vznešené dílo renomovaného designéra Ferruccia Lavianiho, s nímž dlouhodobě a úspěšně spolupracuje.

Již 20 let je Kartell mým druhým domovem. Co víc k tomu říct?
                -       Ferruccio Laviani

Stolní lampy TEA vyzařují vznešenou jednoduchost, kdy tvar téměř nabývá abstraktního charakteru, připomínající dvě ruce objímající světelný zdroj, vytvářející efekt chiaroscuro s nádhernými stíny, které vyzařuje.

Nejpozoruhodnějším rysem stolní lampy TEA je inovativní volba nepravidelné, porézní povrchové úpravy, která působí přirozeným dojmem. Lampa je k dispozici v řadě estetických barev podkladu, včetně bílé, antracitové, terakotové a šedohnědé, což jasně dokazuje, že z recyklovaných materiálů lze snadno vytvořit mimořádné předměty vysoké kvality a velké poetiky.

Jedním z nejpřevratnějších aspektů stolní lampy TEA je použití nového, ekologicky šetrného recyklovaného materiálu; termoplastického technopolymeru. Tento materiál se vyrábí z čistého šrotu z různých odvětví, jako je nábytek, automobily, elektrické spotřebiče a obaly, který nebyl kontaminován jinými materiály. Materiál si zachovává nejvyšší estetickou kvalitu a strukturální požadavky, a nabízí tak neomezené možnosti recyklace nepoužívaných odpadních materiálů a vdechnutí jim nového života. Při koupi stolní lampy TEA, která dokáže skloubit funkčnost, estetiku a kvalitu, se tedy rozhodujete i s ohledem na životní prostředí, a získáváte tak praktický zdroj světla i dekorativní prvek interiéru.

Stolní lampa TEA představuje nejen spojení estetiky a funkčnosti, ale také průlomový krok směrem k udržitelnému designu. Svým jedinečným designem a udržitelnými materiály ukazuje stolní lampa TEA cestu budoucnosti designu, kde krása a péče o životní prostředí jdou ruku v ruce.

Podívejte se na všechny stolní lampy TEA od Kartellu zde