Louis Poulsen slaví 150. výročí jedinečnou speciální kolekcí!

8. března 2024
Louis Poulsen slaví 150. výročí jedinečnou speciální kolekcí!
S potěšením vám oznamujeme nejnovější exkluzivní přírůstky do působivé sbírky jedinečných designových ikon společnosti Louis Poulsen. U příležitosti 150. výročí designérského domu uvedli na trh čtyři nové speciální edice světoznámých klasik z jejich sortimentu.

Výroční kolekce zahrnuje přívěsek PH Artichoke ve velikostech Ø480 a Ø600 a PH 5 přívěsek od Poul Henningsen a AJ Mini stolní lampa od Arne Jacobsen.

Všechny výroční verze se dodávají v úžasné barevné kombinaci matná bílá/bledě růžová, kterou krásně doplňují jedinečné detaily z leštěné mosazi, na nichž se časem vytvoří krásná patina, která lampám dodává jedinečný charakter. Teplé kovové tóny navíc dodají vašemu interiéru krásný vintage nádech, který zároveň zvýší estetickou hodnotu svítidel ve vašem interiéru.

Matná bílá barva dodá místnosti nádech svěžesti a světla, zatímco bledě růžová ji jemně obejme svým jemným a uklidňujícím odstínem. Harmonie mezi odstíny vytváří smysluplný rozměr místnosti, stejně jako jemnou eleganci a hřejivý pocit, který vybízí k relaxaci a pohodě. Matná bílá a bledě růžová jsou více než jen barvy, jsou vyjádřením stylu a charakteru, který dodá vašemu domovu nadčasový a sofistikovaný vzhled.

Pokud chcete některou z exkluzivních lamp k výročí, nečekejte příliš dlouho - jsou k dispozici pouze v roce 2024 a v omezeném nákladu. PH Artichoke je k dispozici pouze 300 kusů v obou velikostech s individuálním číslem vyrytým na 5. listu spolu s jedinečným logem výročí.

Ozdobte svůj domov jedinečnou ikonou dánského designu s dobrým příběhem ve vynikajícím řemeslném provedení!

Podívejte se na další jedinečné lampy od společnosti Louis Poulsen zde.