Společnost NOLA spojila elegantní estetiku a funkčnost s novou přenosnou stolní lampou Mist.

9. května 2024
Společnost NOLA spojila elegantní estetiku a funkčnost s novou přenosnou stolní lampou Mist.
Dánská značka osvětlení NOLA hrdě představuje své nejnovější mistrovské dílo - přenosnou stolní lampu Mist, která nejen esteticky zachycuje ducha skla, ale také přináší do vašeho domova jedinečný zážitek z osvětlení inspirovaného orientem.

Přenosná stolní lampa Mist je víc než jen stolní lampa; je to vznešená kombinace funkčnosti a estetiky. Je k dispozici ve dvou variantách, můžete si vybrat mezi matným bílým nebo matným černým podstavcem, který ve spojení s okouzlující skleněnou kopulí kouřové barvy vytváří atmosféru s příjemným a ohromujícím osvětlením. Díky své přenosné funkci je ideálním společníkem v každé místnosti, kam jej můžete libovolně umístit, ať už na okenní parapet, na noční stolek, do čtecího koutku nebo na terasu za teplého letního večera - jen jej nezapomeňte vrátit dovnitř!

Přenosná stolní lampa Mist je funkčním zdrojem světla i dekorativním designovým prvkem, který do vašeho okolí vnese nadčasový šarm a nádech orientální inspirace. Je vybavena třístupňovým stmíváním, které vám dává plnou kontrolu nad jasem, což vám umožní snadno a elegantně přizpůsobit osvětlení podle vašich osobních preferencí a potřeb.

Tato přenosná stolní lampa se nebojí ukázat svou všestrannost a její schopnost přizpůsobit se jakémukoli místu ve vaší domácnosti z ní dělá absolutní nezbytnost v interiéru. S přenosnou stolní lampou Mist nezískáte jen lampu, ale estetický doplněk vašeho domova, který spojuje funkčnost s jemnou elegancí. Poznejte nový rozměr osvětlení s přenosnou stolní lampou Mist od společnosti NOLA a nechte ji vnést do svého domova nádech sofistikovaného šarmu.

ZDE NAJDETE PŘENOSNÁ STOLNÍ SVÍTIDLA MIST.