Belid vzlétá s řadou Bird - Oslava stylu a funkčnosti

6. dubna 2024
Belid vzlétá s řadou Bird - Oslava stylu a funkčnosti
Společnost Belid, přední světelná a designová značka, nyní představuje své nejnovější mistrovské dílo - sérii Bird. Tato řada svítidel je nejen výrazem elegance, ale také poctou dlouhému dědictví výjimečného řemeslného zpracování a moderního designu společnosti Belid.

Díky jedinečné kombinaci stylu a funkčnosti si řada Bird klade za cíl stát se středobodem každé domácnosti. Ať už se jedná o obývací pokoj, kuchyň, ložnici nebo jakoukoli jinou místnost, tato svítidla dodají jemnou eleganci a vytvoří příjemnou atmosféru sofistikovaného osvětlení.

To, co dělá řadu Bird skutečně jedinečnou, je její všestrannost. Díky rozsáhlému sortimentu závěsných svítidel, stolních lamp, lustrů a stojacích lamp nabízí tato řada širokou škálu řešení osvětlení, která vyhoví každému stylu a splní všechny potřeby.

Ale tím to nekončí! Řada Bird je také k dispozici ve více barvách a umožňuje výběr z několika odstínů na kroužku v horní části lampy, což vám dává možnost přizpůsobit osvětlení vašemu osobnímu stylu a preferencím.

Společnost Belid si uvědomuje, jak důležitá je v moderním osvětlení estetika i funkčnost. Proto se řada Bird vyznačuje nejen krásným designem, ale také vynikající kvalitou světla, která zajišťuje příjemné a účinné světlo v každé místnosti - poskytuje vám funkční i dekorativní designový prvek ve vašem interiéru.

Řadou Bird společnost Belid opět dokazuje svou pozici průkopníka v oblasti designu osvětlení a upevňuje svůj status značky, která trvale dodává vysoce kvalitní výrobky, jež jedinečným způsobem spojují formu a funkci.

Podívejte se na všechna svítidla řady Bird zde