VÝZNAMNÉ NOVINKY! Tři výrobky v obchodě nominovány na cenu BO BEDRE a Bolig Magazine's Design Favorites 2024.

30. března 2024
VÝZNAMNÉ NOVINKY! Tři výrobky v obchodě nominovány na cenu BO BEDRE a Bolig Magazine's Design Favorites 2024.
S velkou hrdostí vám můžeme prozradit, že v našem obchodě máme tři výrobky nominované na cenu Design Favorites 2024 časopisů BO BEDRE a Bolig. Design Favorites je dánská cena za interiérový design, která oceňuje to nejlepší z oblasti bytových doplňků.

Design Favorites časopisů BO BEDRE a Bolig jsou v centru pozornosti díky svému zaměření na design napříč kategoriemi v rozsáhlém vesmíru a platformách časopisů BO BEDRE a Bolig. Tento exkluzivní vesmír pro domácnost a interiér oslavuje nejlepší bytové doplňky prostřednictvím vzrušujícího výběrového řízení. Vítěze nevybírá pouze odborná porota, ale i samotní čtenáři prostřednictvím hlasování.

Porota se skládá z Helle Blokové, šéfredaktorky časopisu Bolig Magasinet, Julie Löwensteinové, stylistky časopisu Bolig Magasinet, a Erika Rimmera, šéfredaktora časopisu BO BEDRE, kteří nominovali nejvýraznější návrhy v různých kategoriích. Konečné slovo však mají čtenáři, kteří rozhodnou, které výrobky si zaslouží vítězství.

Kategorie byly pečlivě určeny a vybrány porotou tak, aby odrážely šíři dánského interiéru a designu. Hlasováním pro své favority máte také možnost vyhrát dárkové karty v celkové hodnotě 25 000 dánských korun, což vám dává příležitost vylepšit si vlastní domov inspirací z nejlepší skandinávské architektury, designu a interiérového designu.

V rámci bytových doplňků existuje množství různých kategorií a mezi nominovanými můžeme představit perlovou-nástěnnou-lampu-chrom v kategorii nástěnných lamp, Infinite Table Lamp Black v kategorii stolní lampy a Mist Portable Table Lamp Black v kategorii přenosné lampy. Všechny tři výrobky pocházejí od dánské značky NOLA, která se specializuje na výrobky osvětlení vycházející z tradice skandinávského designu se zaměřením na jednoduchost, funkčnost a estetiku. Soutěž Design Favorites časopisu BO BEDRE a Bolig je oslavou rozmanitosti a kvality dánských bytových doplňků a vítězové představují to nejlepší z nejlepšího v oblasti moderního designu.