Unikátní přívěsky Drops od Halo Design - obdivuhodná estetika a funkčnost

13. dubna 2024
Unikátní přívěsky Drops od Halo Design - obdivuhodná estetika a funkčnost
Renomovaná dánská značka Halo Design nepřestává udivovat svým nejnovějším přírůstkem do výjimečné řady svítidel Drops. Závěsná svítidla Drops s designovým jazykem, který oslavuje měkké křivky přírody a je inspirován okouzlujícím pohledem na rampouchy a kapky, přinášejí do každé domácnosti vznešenou kombinaci estetiky a funkčnosti.

Krása a elegance přírody je nádherně zakomponována do každého detailu série Drops, takže je jasné, že tato svítidla jsou poctou inspirujícím silám přírody. Talentovanému designérovi Michaelu Waltersdorffovi se podařilo zachycením podstaty měkkých kulatých kapek vody vytvořit sérii závěsných svítidel tvarovaných s jemnou a okouzlující elegancí, která okamžitě dodá jemný, ale přesto poutavý nádech každé místnosti.

Nejpřitažlivějším prvkem řady Drops je materiál - krásné matné bílé sklo, které svítidlu nejen dodává na estetické přitažlivosti, ale plní také důležitou funkci. Toto sklo je navrženo tak, aby se světlo ze žárovky rovnoměrně rozptýlilo po celé místnosti, což má za následek okouzlující osvětlení, které vytváří útulnou atmosféru všude, kde je lampa umístěna. Co však činí lampu Drops skutečně jedinečnou, je její schopnost přizpůsobit se výběru žárovky. Matné bílé sklo odráží barvu žárovky, což vám dává jedinečnou možnost vytvořit cokoli od měkkého a příjemného světla až po jasnější a funkční světlo, v závislosti na vašich preferencích a potřebách.

Díky různým velikostem, včetně Ø17, Ø23, Ø30 a Ø38, nabízí řada Drops také designovou všestrannost. Ať už nad jídelním stolem, v předsíni, kanceláři nebo kuchyni, existuje závěsné svítidlo Drops, které dokonale vyhovuje jakémukoli interiéru a potřebám osvětlení. Materiály použité při výrobě řady Drops jsou té nejvyšší kvality. Ústně foukané sklo vyráběné v Evropě je zárukou nejen výjimečného řemeslného zpracování, ale také trvanlivosti, která zaručuje, že tato svítidla budou zářit po dlouhá léta.

Přívěsky Drops od společnosti Halo Design v sobě spojují krásu, funkčnost a kvalitu způsobem, který je pro dánský design obzvlášť charakteristický. Díky své jedinečné estetice a schopnosti vytvářet okouzlující osvětlení je řada Drops investicí do stylu i pohodlí pro každou domácnost.

Všechna přívěsky Drops najdete zde