Styl a funkčnost pro každou místnost - objevte nástěnné svítidlo Poudrier od společnosti DCW!

18. května 2024
Styl a funkčnost pro každou místnost - objevte nástěnné svítidlo Poudrier od společnosti DCW!
Nové nástěnné svítidlo Poudrier si díky elegantní kombinaci funkčnosti a estetiky vydobylo své místo jako nepostradatelný dekorativní prvek v každé domácnosti. Francouzskému designérovi Philippu Nigrovi, inspirovanému klasickou pudřenkou, se podařilo vytvořit svítidlo vyzařující pohodu a styl, které nepochybně pozvedne váš interiér na zcela novou úroveň.

Lampa Poudrier je víc než jen zdrojem světla; je sama o sobě jedinečným zážitkem díky téměř okouzlujícímu mechanismu otevírání a zavírání, který z lampy činí mimořádně fascinující objekt. Vestavěná technologie LED navíc zajišťuje příjemné a měkké světlo, které je ideální pro vytvoření relaxační atmosféry v každé místnosti. Silná skleněná deska zde rovnoměrně šíří světlo po celé místnosti, zatímco víko z leštěné mosazi funguje jako nastavitelná odrazová plocha. Kromě toho, že je tento jedinečný zavírací mechanismus estetický, umožňuje uživateli také regulovat intenzitu světla ručním otevřením nebo zavřením víka.

Díky krytí IP44 je svítidlo Poudrier vhodné do koupelny nebo jiných vlhkých prostor, ale díky svému všestrannému designu je ideální také do obývacích pokojů, ložnic, předsíní nebo chodeb, kde slouží jako praktický zdroj osvětlení i dekorativní prvek, který přitahuje pozornost a obdiv. Zářivá mosazná barva a zrcadlový interiér navíc dodají každému prostoru, který zdobí, nádech elegance, tepla a útulnosti.

Poudrier je víc než jen lampa; je to výrazný kus, který dodá styl i funkci každé místnosti. Jedinečným a elegantním způsobem spojuje vintage inspiraci s moderní technologií. Ať už jde o ranní rutinu v koupelně nebo vítání hostů na chodbě, Poudrier je dokonalou volbou pro ty, kteří chtějí spojit styl s praktickým osvětlením.

Podívejte se na nádherné nástěnné svítidlo Poudrier v mosazném provedení od společnosti DCW zde