Vneste do moderních interiérů život a radost díky novým barevným skleněným lampám od společnosti Cozy Living.

13. května 2024
Vneste do moderních interiérů život a radost díky novým barevným skleněným lampám od společnosti Cozy Living.
Mnoho současných moderních designů osvětlení se vyznačuje minimalistickou strohostí designu a monochromatickými barevnými schématy v neutrálních odstínech. To přispívá k čistému a ostrému vzhledu interiéru, který však může rychle působit chladně a neosobně. Mistři osvětlení ze společnosti Cozy Living to chtějí změnit a vytvořili řadu krásných závěsných svítidel a stolních lamp s moderním vzhledem, ale s podivuhodnou radostí z barev a hravého vzoru, který vnáší do interiéru život a osobnost.

Svítidla jsou dílem dánské designérské společnosti Bahne pro Cozy Living, která je známá svými krásnými stolními lampami a má zvláštní lásku ke sklu jako materiálu pro své návrhy. Jelikož jsou lampy vyrobeny z foukaného skla, žádné dvě lampy nejsou stejné. Každá lampa má svůj vlastní výraz a jedinečná je i barva skla, protože sklo se barví ještě před vyfouknutím do formy. Sklo se proto může lišit i tloušťkou. Materiál skla účinně vyrovnává světlo, takže může svítit bez oslnění a rovnoměrně na všechny strany. Po rozsvícení světla barva a vzor pruhů ještě více vyniknou, což krásně zvýrazní design a učiní z něj nedílnou součást výzdoby interiéru.

Vzhledem k tomu, že se opakují stejné barevné kombinace, můžete závěsná a stolní svítidla snadno kombinovat a vnést tak do svého konceptu osvětlení styl a ucelenost.

Podívejte se na všechny pruhované skleněné závěsy a stolní lampy od společnosti Cozy Living zde.