Multifunkčnost a estetika v konceptu osvětlení - podívejte se na novou řadu osvětlení Isol od společnosti Astep

20. května 2024
Multifunkčnost a estetika v konceptu osvětlení - podívejte se na novou řadu osvětlení Isol od společnosti Astep
Funkčnost je hlavním bodem série svítidel Isol italské designové značky Astep. Kolekce, kterou tvoří závěsná svítidla a stojací lampy v několika různých velikostech, se prezentuje uceleným designem s jednotnou koncepcí. Všechna svítidla v rámci kolekce mají stejný celistvý design a stejné krásné krémově bílé textilní stínidlo, které vyzařuje klasickou eleganci s moderním nádechem.

Za touto krásnou sérií stojí dánský designér David Thulstrup, který v roce 2021 uvedl na trh závěsné svítidlo Isol a později v roce 2023 sérii rozšířil o stojací lampu Isol. Charakteristickým znakem obou modelů jsou jejich stínidla pohlcující zvuk, která byla důkladně testována, aby minimalizovala ozvěnu a dozvuk v místnosti. Díky této vlastnosti jsou svítidla Isol ideální pro osvětlení místností v kancelářských prostorách nebo jiných místech, kde je velký pohyb osob a kde je třeba účinně regulovat hladinu hluku. Větší místnosti vyžadují lepší zvukovou absorpci. Z tohoto důvodu jsou závěsná svítidla Isol navržena tak, aby je bylo možné výškově rozšiřovat pro účinnější potlačení hluku. Případně můžete zavěsit několik přívěsků do skupin, aby se zvýšily jejich zvukově pohltivé vlastnosti.

Textilní stínidlo Isol obklopuje světelný zdroj ze všech stran, což má za následek měkké a neoslňující světlo, které se rovnoměrně šíří do všech stran. Díky tomu jsou svítidla ideální jako ambientní osvětlení a osvětlení pozadí ve větších místnostech. Stojací lampy mají v nožním spínači zabudovanou také funkci stmívání, takže si můžete nastavit jas tak, aby vyhovoval danému času a účelu.

Každá verze lampy se dodává ve dvou barevných variantách s černým a béžovým rámem. Všechny mají stejné krémově bílé textilní stínidlo, takže je lze snadno kombinovat. Celou krásnou řadu Isol od společnosti Astep najdete zde..