Zažijte svobodu s bezdrátovým zázrakem Bon Jour Unplugged od společnosti Flos!

25. května 2024
Zažijte svobodu s bezdrátovým zázrakem Bon Jour Unplugged od společnosti Flos!
Bon Jour Unplugged je bezdrátová verze ikonické kolekce lamp navržené Philippe Starckem pro Flos. Tato lampa je nejen stylová a lehká, ale také technologicky vyspělá díky přelomové technologii Edge Lighting, která zajišťuje rovnoměrné a pohodlné rozložení světla.

Představte si lampu, která vás provází celým dnem - od prvního ranního světla až po uvolněnou atmosféru večera. Bon Jour Unplugged je vaším stálým společníkem, ať už pracujete u stolu, uvelebujete se v obývacím pokoji nebo si užíváte letní večer na terase. Tato všestranná lampa je navržena tak, aby se přizpůsobila vašim potřebám a okolí, takže je nepostradatelná v každé situaci.

Přiložená nabíječka umožňuje lampu plně nabít za pouhé tři hodiny, takže si můžete rychle znovu užívat jejího světla. Při maximálním jasu vydrží lampa svítit působivých šest hodin, takže je ideální pro krátkodobé i dlouhodobé situace. Pomocí intuitivního optického přepínače stmívání na základně lampy můžete snadno nastavit jas od 10 % do 100 % a vybrat si mezi čtyřmi různými intenzitami. Díky tomu si můžete vytvořit dokonalé osvětlení pro jakoukoli příležitost, ať už jde o jasné světlo pro čtení, nebo měkké světlo pro relaxaci.

Lampa Bon Jour Unplugged je vybavena moderním rozhraním MicroUSB-C, které zajišťuje bezdrátový provoz s výdrží baterie 6 až 24 hodin v závislosti na jasu. Díky tomu je nejen pohodlná, ale také flexibilní, takže si ji můžete vzít s sebou kamkoli do domácnosti nebo dokonce ven. Lampa a její příslušenství jsou k dispozici v řadě různých povrchových úprav a barev, takže si můžete vytvořit lampu, která odráží váš osobní styl a dokonale se hodí do různých místností a nálad ve vaší domácnosti. Přidáním dalších korunek můžete snadno změnit vzhled lampy a vytvořit novou atmosféru, která odpovídá vaší náladě a stylu interiéru.

Bon Jour Unplugged není jen lampa - je to vzácný malý přítel, který do vašeho života vnese světlo a eleganci. Tato lampa byla pečlivě a precizně navržena světoznámým designérem Philippem Starckem a je zárukou vysoké kvality i estetické krásy. Rozjasněte svůj každodenní život s lampičkou Bon Jour Unplugged, v níž se elegance snoubí s funkčností, a poznejte, jaký rozdíl je mít lampu, která je stejně krásná jako praktická.

Podívejte se na všechny lampy Bon Jour Unplugged od společnosti Flos zde.

Původní text FLOS v článku FLOS STORIES