Oceněná přenosná lampa Frandsen - Grasp kombinuje dánský design a moderní funkčnost.

15. června 2024
Oceněná přenosná lampa Frandsen - Grasp kombinuje dánský design a moderní funkčnost.
Vyzkoušejte dokonalou kombinaci dánského designu a moderní funkčnosti s přenosnou stolní a stojací lampou Grasp, kterou navrhl Thomas Albertsen pro Frandsen. Grasp je všestranná lampa, která zaujme jak svým elegantním vzhledem, tak svou praktičností. Díky ergonomickému designu ji lze snadno uchopit a přemístit podle potřeby, což odpovídá názvu "Grasp".

Svítidla Grasp jsou navržena tak, aby byla ideálním řešením osvětlení kdekoli ve vaší domácnosti a v jejím okolí. Je to nejen vynikající stolní lampa, ale vypadá skvěle i na okenním parapetu nebo jako noční lampička. Díky své univerzálnosti ji lze použít kdekoli v domácnosti i mimo ni a její schopnost přizpůsobit se různým prostředím a potřebám z ní činí nepostradatelný prvek moderního interiéru.

Jednou z nejvýraznějších vlastností svítidla Grasp je vyměnitelný LED zdroj světla Frandsen ONE, který je první svého druhu. Tato inovativní technologie zajišťuje, že svítidlo vždy poskytuje optimální osvětlení, přičemž je energeticky účinné, šetrné k životnímu prostředí a snadno se s ním manipuluje. Design svítidla Grasp je navíc k dispozici v několika elegantních barevných variantách, včetně matné bílé, matné černé, matné červené řepy, matné petrolejové a masivní mosazi, takže si můžete vybrat variantu, která dokonale vyhovuje vašemu osobnímu stylu a potřebám interiéru.

Lampa Grasp se také dodává ve dvou výškách, 47 cm a 72 cm, což ještě více zdůrazňuje její všestrannost a funkčnost. Robustní konstrukce a provedení odolné proti povětrnostním vlivům činí z lampy Grasp ideální řešení pro vnitřní i venkovní použití, takže si její stylové osvětlení můžete užívat kdekoli. Se svítidlem Grasp nezískáte jen lampu, ale kus historie dánského designu, který v sobě spojuje krásu, inovaci a praktičnost. Ať už ji umístíte kamkoli, lampa Grasp dodá vašemu prostoru nádech elegance a sofistikovanosti.

Proto není překvapením, že tento inovativní design získal ocenění BO BEDRE Design Favorites 2024 za nejlepší přenosnou lampu. Toto prestižní ocenění je uznáním výjimečného designu a funkčnosti lampy Grasp, která je vynikající volbou pro každého, kdo u svých světelných řešení oceňuje kvalitu a estetiku.

Podívejte se na všechna přenosná svítidla Grasp od společnosti Frandsen zde