Luumr dorazil do obchodu - vytvořte si chytrou domácnost!

22. června 2024
Luumr dorazil do obchodu - vytvořte si chytrou domácnost!
Představujeme mimořádný nový produkt! S naším nejnovějším přírůstkem v sortimentu, Luumr, můžete nyní proměnit svůj domov v zářivý ráj! Luumr je víc než jen žárovky - je to inovace v oblasti chytrého osvětlení, která promění vaše okolí způsobem, o kterém jste si nikdy nemysleli, že je možný.

Se žárovkami Luumr nezískáte jen světlo - získáte zcela nový zážitek z ovládání a přizpůsobení osvětlení ve vaší domácnosti tak, aby dokonale vyhovovalo vašim potřebám. Žárovky můžete snadno připojit k síti Wi-Fi a ovládat je přímo z chytrého telefonu nebo tabletu pomocí intuitivní aplikace Luumr. Jediným klepnutím můžete měnit barvy světla, nastavovat jas, plánovat osvětlení a mnoho, mnoho dalšího - to vše podle svých potřeb a z pohodlí pohovky, nebo dokonce i když jste mimo domov.

Ale tím to nekončí! Žárovky Luumr jsou také kompatibilní s dalšími chytrými aplikacemi, takže si můžete vytvořit plně integrovanou a inteligentní domácnost. A s aplikací Luumr můžete snadno spravovat a ovládat všechna svá chytrá zařízení, včetně závěsů nebo topení, z jednoho centrálního místa, což vám umožní snadno a pohodlně vytvořit dokonalou atmosféru ve vaší domácnosti. Mnohem více informací o tom, jak používat aplikaci Luumr, si můžete přečíst zde.

Tak proč čekat? Připravte se na budoucnost osvětlení s aplikací Luumr a nechte svůj domov zazářit světlem a inovacemi jako nikdy předtím. Vítejte ve světě světelných možností!

Všechny chytré žárovky Luumr najdete zde.