Stylové osvětlení v každém rohu s lustrem Atom od společnosti Halo Design

20. června 2024
Stylové osvětlení v každém rohu s lustrem Atom od společnosti Halo Design
Pokud hledáte účinný model osvětlení, který zažene stíny z rohů, nejlépe v moderním, stylovém a praktickém designu, který je flexibilní a funkční, jste na správném místě: Krásná řada Atom od dánské designové značky Halo Design nabízí nadstandardní osvětlení. Sérii tvoří svítidla v netradičním designu, která vdechnou interiéru svěží vítr. Inspiraci pro název série svítidel rychle odhalí důmyslná kompozice kulovitých skleněných stínidel na tenkém kovovém rámu, díky níž celková konstrukce připomíná molekulu. Několik světelných zdrojů poskytuje dalekosáhlé světlo na velké ploše a zajímavá konstrukce vybízí k umístění lampy do středu místnosti, což umožní krásný světelný efekt a design.

Lustr Atom se dodává v několika různých tvarech, velikostech a barevných variantách s 6-8 světelnými zdroji. Můžete si vybrat mezi různými rámy v matné černé nebo lesklé mosazné zlaté barvě a stínidly s jantarově zlatým odstínem pro teplou záři osvětlení, kouřově šedými stínidly pro rozptýlenější světlo a opálově bílými stínidly pro měkké, rovnoměrné a neoslňující osvětlení.

Podívejte se na všechna svítidla Atom zde

Série Atom se skládá nejen z lustrů, ale je součástí větší série svítidel, která zahrnuje také podlahová, nástěnná, stolní a stropní svítidla ve stejném designu a s odpovídajícím barevným schématem, díky němuž lze svítidla snadno různě kombinovat. Celou sérii Atom najdete zde