Úchvatné spojení skandinávského designu s klasickými prvky - vítejte v obchodě Bloomingville!

24. června 2024
Úchvatné spojení skandinávského designu s klasickými prvky - vítejte v obchodě Bloomingville!
Jsme rádi, že můžeme do našeho internetového obchodu přidat mnoho krásných designů lamp od dánské společnosti Bloomingville. Poutavé lampy a bytové doplňky této designové značky si v průběhu let našly cestu do mnoha domácností, protože se stávají stále oblíbenějšími. Společnost Bloomingville byla založena v roce 2000 a jejím hnacím motorem je silná fascinace severským designem a životním stylem, která se projevuje v jedné kolekci elegantních designů za druhou.

Současný skandinávský design s klasickým nádechem


Design Bloomingville okamžitě poznáte podle zdařilého spojení moderního severského stylu, detailních siluet a minimalistických forem s klasickými liniemi, nadčasovými barevnými kombinacemi a elegantním švihem, který charakterizuje tradiční designové řemeslo v krásném světě designu lamp. Zároveň značka nabízí také mnoho bohémsky inspirovaných návrhů, včetně mnoha pletených návrhů lamp provedených v uvolněnějším, přírodním stylu, který pomáhá zútulnit obývací pokoj.

Inspirativní doplňky ke starým oblíbeným modelům


Když společnost Bloomingville v roce 2014 koupila společnost Regent Holding, značka se rozšířila a vytvořila spoustu nových možností pro doplnění svého repertoáru stylových designů. Bloomingville se nyní stala domem s více značkami, včetně kreativní kolekce, která byla uvedena na trh v roce 2018. Tato nová řada se zaměřuje na nápadité a inovativní designy, které přinášejí kreativní pojetí běžných interiérových lamp. Díky tolika možnostem nabízí Bloomingville návrhy pro každý vkus a každý interiér.

Podívejte se na kompletní nabídku svítidel Bloomingville zde.