Španělský design světové úrovně: vítáme mnoho krásných výtvorů od společnosti Aromas del Campo!

27. června 2024
Španělský design světové úrovně: vítáme mnoho krásných výtvorů od společnosti Aromas del Campo!
Do obchodu se dostala nová svěží značka s kreativním přístupem k designu: Aromas del Campo z Valencie. Historie společnosti sahá až do roku 1986, kdy se její zakladatelé specializovali na výrobu potpourri a dalších aromatických výrobků, které daly společnosti jméno, jež nese dodnes. Po několika letech začala společnost vyrábět skleněné stolní lampy se sušenými květinami, které se staly odrazovým můstkem pro skutečné dobrodružství v okouzlujícím světě designových lamp. Aromas del Campo se zaměřuje na funkční a technologicky efektivní design za dostupnou cenu a často je součástí funkčnosti lamp i stmívání. Základními materiály používanými v návrzích značky jsou sklo a kov v krásném spojení, jehož výsledkem je elegantní a nadčasový design. V několika výtvorech značky se však objevuje také dřevo, kamenina a mramor.

Svítidla značky Aromas del Campo se vyznačují zvláštním půvabem, který je částečně dán klasickými designovými prvky, jako jsou stínidla z textilního nebo opálového skla, jednoduchá geometrie, oblé tvary a krásné opakování stejného designového prvku v rámci jednoho svítidla, což pomáhá dát každému svítidlu ucelený výraz. Některá svítidla jsou součástí větších kolekcí, jako jsou série Abbacus a Elma, a jsou proto k dispozici v několika verzích, barevných variantách a typech svítidel. Styl je často tvarově, barevně i materiálově jednoduchý a přiklání se k nadčasovému výrazu s lehkým minimalistickým nádechem. Jedním z hlavních jmen značky je designér osvětlení Pepe Fornas, který stojí za mnoha výtvory Aromas del Campo. Všechna krásná svítidla od Fornase si můžete prohlédnout přímo zde.

Společnost Aromas del Campo nabízí nádhernou kytici stylových designů s exkluzivním vzhledem za cenu, kterou si může dovolit každý. Kompletní nabídku svítidel Aromas del Campo najdete zde.