Efektivní osvětlení pro všechny místnosti s řadou Asto Tube od SLV

29. dubna 2024
Efektivní osvětlení pro všechny místnosti s řadou Asto Tube od SLV
Všestrannost a použitelnost šly u německých mistrů v osvětlování ze společnosti SLV, které si můžete přečíst více zde, vždy ruku v ruce s odolným a kvalitním osvětlením. Ve společné snaze vytvořit kolekci osvětlení s mnoha možnostmi, s jednoduchým a uceleným designovým konceptem, typy svítidel pro každý účel a účinným, ale zároveň pohodlným osvětlením, které bude uživatelům pomáhat každý den, se zrodila společnost Asto Tube. Kolekce svítidel zahrnuje stropní, závěsná a nástěnná svítidla i bodová svítidla pro povrchovou montáž, takže se v ní najde vhodný model, ať už potřebujete základní, doplňkové nebo akcentové osvětlení. Svítidla si můžete vybrat s jedním nebo více světelnými zdroji a každý model je dodáván v černé i bílé barvě, takže můžete svítidla kombinovat s okolím.

Všechna svítidla Asto Tube se vyznačují uhlazeným designem s redukcí detailů. Hlava svítidla má jednoduchý válcový tvar, který díky žárovkám LED GU10 vytváří soustředěné osvětlení v neoslnivé záři. Díky minimalistickému vnějšímu vzhledu se svítidla Asto Tube stanou nenápadným prvkem v interiéru, nenápadně splynou s pozadím a co nejlépe osvětlí vaše okolí. Tento typ designu a kvality osvětlení se hodí zejména do moderních domácností se zálibou v jednoduchosti, ale lze jej úspěšně integrovat i do obchodních prostor a jiných komerčních zařízení.

Aby toho nebylo málo, tón světla lze měnit prostřednictvím samostatných reflektorů prodávaných jako náhradní díly v rámci řady Asto Tube. Zde si můžete vybrat mezi zlatým, stříbrným, měděným nebo tmavě fialovým reflektorem a získat tak krásnou variaci osvětlení. Podívejte se na všechny moderní modely a náhradní díly Asto Tube zde!