Grafický design, který zachycuje a definuje interiér

12. ledna 2024
Grafický design, který zachycuje a definuje interiér
Pokud hledáte flexibilní zdroj světla se stylovým designem, který vytvoří ucelenou místnost, už nehledejte: nové stylové závěsné svítidlo Lod od dánské společnosti ferm LIVING nabízí efektivní osvětlení s vysokou funkčností a výrazným vzhledem, který zanechá trvalý dojem na všechny přítomné. Důmyslný design je uspořádán tak, aby poskytoval maximální flexibilitu osvětlení, a každá jednotlivá součástka byla pečlivě promyšlena s ohledem na praktické i estetické hledisko.

pečlivě vybrané komponenty, které optimalizují funkci a formu


Název závěsného svítidla je dobře zvolený: Svítidlo "plumb" je samotné stínidlo, které se spouští do místnosti a šíří příjemné světlo do prostoru pod svítidlem. Horní i spodní stínidlo jsou uspořádány kolem svislé středové tyče, která podtrhuje jednotný designový koncept. Horní stínidlo směřuje světlo ze tří světelných zdrojů dolů, zatímco spodní stínidlo zabraňuje oslnění a místo toho rozptyluje světlo do všech stran v měkké a příjemné záři.

Díky chytré konstrukci, která stínidlo spojuje s protizávažím pomocí kabelu, lze výšku lampy nastavit. Při instalaci máte také větší svobodu umístit lampu přesně tam, kam chcete, protože součástí konstrukce je také přídavný stropní držák, který určuje, kde bude stínidlo viset. Stínidlo, stropní držák, protizávaží, rozeta a kabel spolu barevně ladí, což dodává celkovému designu krásný smysl pro styl a soudržnost. Propojení kabelu s ostatními komponenty zároveň vytváří grafický celek poměrně velkého měřítka, který rychle upoutá pozornost při vstupu do místnosti.

Přívěsek Lod je k dispozici v moderním černém provedení a v krásné kašmírové barvě. Obě si prohlédněte zde!