Inspirujte se: Tři triky, jak zařídit interiér pomocí závěsného světla Top od společnosti Muuto.

15. května 2023
Inspirujte se: Tři triky, jak zařídit interiér pomocí závěsného světla Top od společnosti Muuto.
Když se společnosti Swiss Big-Game a Muuto spojily, aby vytvořily závěsné svítidlo Top, bylo jejich úkolem vytvořit univerzální svítidlo. Lampu, která vyřeší všechny úkoly a která dokáže pozvednout všechny typy interiérů. Ikonický tvar, stínidla, v nichž se dodává, a skvělé světlo dělají z lampy Top svítidlo, pro které si každý najde místo - ale jak přesně ji používat? Níže jsme pro vás připravili tři návrhy, které vás mohou inspirovat a informovat:

1. Klasické osvětlení nad kuchyňským ostrůvkem

.
Díky kovovým lampám a lakovanému stínidlu můžete do jinak monotónního interiéru vnést barevný nádech - ale zároveň díky tlumeným barvám tyto lampy nikdy nevyjdou z módy.

Se dvěma, třemi nebo více horními závěsnými svítidly nad kuchyňským ostrůvkem získáte praktické i estetické osvětlení, které dokáže osvětlit vše, co u kuchyňského ostrůvku děláte - ať už jde o přípravu jídla, společenské setkání s rodinou nebo snídani v kavárně. Pokud zvolíte dvě nebo více stejných závěsných svítidel, můžete dosáhnout atmosféry kavárny nebo baru, kterou byste jinak zažili jen v módních městech, jako je Berlín nebo Londýn.

2. Umělecké seskupení v obývacím pokoji

.
Mnoho různých velikostí a barev, ve kterých je závěsná lampa Top k dispozici, existuje nejen proto, abyste si mohli najít přesně tu, která se hodí k vašemu domovu - je naprosto dovoleno různé varianty kombinovat.

V tmavém koutě mohou 3-4 závěsná svítidla Top zavěšená v různých výškách dělat divy - v nudném interiéru však mohou být zázrakem. Kombinujte obě velikosti a barvy, abyste dosáhli dynamiky a barevnosti, kterou je značka Muuto proslulá. Svítidla jsou v barvách Muuto, takže si můžete být jisti, že se k sobě krásně hodí!

3. Osvětlení jídelního nebo obývacího stolu


Ať už chcete osvětlit jakýkoli typ jídelního nebo obývacího stolu, najdete pro něj závěsné svítidlo Top.

Široká škála barev zaručuje, že vždy najdete takové, které se hodí k vašemu interiéru - a díky rozmanitosti tvarů vždy najdete závěsné svítidlo Top, které bude vyhovovat vaší velikosti. Pokud máte velký kulatý stůl, doporučujeme zvolit nízký, ale široký Top, který krásně rozprostře světlo - a pokud máte podlouhlý stůl, můžete zkombinovat několik menších! Možnosti jsou nekonečné.

Pokud jste zvědaví, můžete si níže prohlédnout celou naši nabídku závěsných světel Top:

Podívejte se na všechna závěsná svítidla Top od Muuto zde!