Moderní osvětlení pro moderní prostory s LED stropním svítidlem Tarja od společnosti Lindby

24. ledna 2024
Moderní osvětlení pro moderní prostory s LED stropním svítidlem Tarja od společnosti Lindby
Ve 20. a 21. století došlo k revoluci v osvětlování a dnes máme k dispozici nástroje a technologie pro vytvoření účinného osvětlení, které optimálně využívá energii a vytváří skvělé světelné podmínky v interiéru i exteriéru. Osvětlovací gigant Lindby je jednou ze společností, která se snaží maximálně využít moderní osvětlovací technologie k vytvoření krásných designů svítidel se skvělou funkčností. Inteligentní design svítidel je přirozeně uzavřen v čistých, ostrých a strohých designech, které jsou zároveň tvarově a barevně univerzální, takže se snadno hodí kamkoli bez ohledu na stávající koncepci interiéru.

Nyní to společnost Lindby dokázala znovu a vytvořila lampu, která bude díky robustnímu svítidlu, flexibilnímu designu, univerzálnímu vzhledu a krásnému osvětlení vítaným doplňkem každé místnosti v interiéru. Stropní svítidlo Tarja LED vykazuje minimalistickou estetiku a neutrální barevné provedení, které najde své místo nejen v soukromých domácnostech, ale také v komerčních a veřejných budovách nebo obchodních prostorách. Svítidlo se dodává ve dvou krásných verzích, jedna se čtvercovou, druhá s kruhovou hlavou. Obě se skládají ze saténového akrylového krytu a kovového rámu s matnou chromovou povrchovou úpravou. Rám i kryt spolu tvarově ladí a vzájemně se tak zvýrazňují.

Svítidlo Tarja lze namontovat jak na strop, tak na stěnu, což vám dává svobodu přizpůsobit ho místnosti podle vlastních potřeb a preferencí. Díky stupni krytí IP44 je Tarja vhodná i pro instalaci ve vlhkých místnostech. Zdrojem světla je vestavěná LED dioda na vnější straně svítidla. Vzhledem k tomu, že světlo LED je díky účinné přeměně energie obecně poměrně jasné, je světelný zdroj stíněn saténově bílým akrylovým krytem, jehož matný povrch světlo vyhlazuje a zajišťuje tak příjemný a rovnoměrný vzhled.

Podívejte se na krásnou lampu v obou verzích zde!