Nadčasová klasika v chytrém bezdrátovém provedení - přenosná stolní lampa Haipot od společnosti DybergLarsen

8. listopadu 2023
Nadčasová klasika v chytrém bezdrátovém provedení - přenosná stolní lampa Haipot od společnosti DybergLarsen
Když se dánský designér Frank Kerdil spojil se stylistkou Anette Eckmann a navrhli pro výrobce osvětlení Dyberg Larsen lampu Haipot, stala se tato nádherná série lamp okamžitě klasikou dánského designu. Jednoduchá silueta, zaoblené rohy a jednobarevný povrch, který je k dispozici v neutrálních i sytých barevných variantách, dohromady vytvářejí nadčasový klasický design, který vypadá stylově - dnes, zítra i za dvacet let. Proto jsme nadšeni, že do elegantní řady Haipot přibyly další typy svítidel, v nichž se moderní a retro inspirací inspirované výrazy snoubí v dokonalé rovnováze. Nejnovějším přírůstkem je bezdrátová verze stolní lampy Haipot Table Lamp Portable.

Praktický doplněk ke stylovému designu

Lampa je však navržena také s ohledem na flexibilitu a funkčnost, protože nemá žádný kabel, ale místo toho je třeba ji nabít a pak si její příjemné osvětlení můžete užívat v jakékoli místnosti - dokonce i venku na balkoně nebo terase. Malé kovové stínítko má široký otvor, kterým může světlo proudit ven v širokém kuželu. Vzniká tak krásný světelný pád, který zvýrazňuje lakovaný podstavec lampy a dává vyniknout krásnému barevnému provedení. Přenosné stolní lampy se vyrábějí v nepřeberném množství krásných barev, které si můžete prohlédnout právě zde, takže si můžete svobodně vybrat variantu, která se nejlépe hodí k vašemu interiéru nebo která vás nejvíce osloví.

S malou stolní lampou tak můžete doplnit svá závěsná svítidla Haipot a vytvořit čistou a designovou jednotu v koncepci osvětlení místnosti nebo lampu použít jako lucernu venku za teplých večerů.

Přehlédněte si barevnou řadu Haipot od společnosti DybergLarsen zde