Nádherné zakázkové designy od britské společnosti Buster+Punch, které kombinují technickou krásu s pevným designovým zpracováním.

6. listopadu 2023
Nádherné zakázkové designy od britské společnosti Buster+Punch, které kombinují technickou krásu s pevným designovým zpracováním.
Do Lampemesterenu si našla cestu nová, talentovaná společnost zabývající se osvětlením, která všechny ohromuje svou syrovou, industriální estetikou, transparentním výrazem a individuálním designem, kde je každý šroubek a matice pečlivě promyšlena a nic není ponecháno náhodě. Jmenuje se Buster+Punch a společnost vznikla jako zakázková dílna na výrobu motocyklů ve východním Londýně. Majitelem dílny byl Massimo Buster Minale, absolvent architektury, který si díky své práci rychle osvojil smysl pro detail, a mohl tak spojit své vzdělání architekta se zkušenostmi z dílny. Úspěšné výsledky Minaleho talentu a umu rychle získávaly na popularitě, stejně jako poptávka po jeho výrobcích. V roce 2013 se Minale rozhodl otevřít společnost Buster+Punch, která je založena na stejných principech jako dílna na výrobu motorů: každý detail výtvorů Buster+Punch navrhuje sám, a proto je také každá část svítidel viditelná, což umožňuje vyniknout každému ručně kreslenému detailu.

Podívejte se na všechny krásné modely svítidel od Buster+Punch zde..

Unikátní je, že společnost Buster+Punch vyrábí také vlastní designové žárovky. Vzhledem k tomu, že většina návrhů svítidel společnosti je bez stínidel, uvědomila si společnost Buster+Punch potřebu estetického a reprezentativního světelného zdroje, který by doplnil a zdokonalil celkový design svítidel. Zatímco většina ostatních výrobců svítidel ve svých návrzích žárovky samotnou žárovku do značné míry ignoruje, společnost Buster+Punch vytvořila celou kolekci designově zaměřených modelů žárovek, které si zachovávají všechny praktické vlastnosti běžných žárovek. Všechny žárovky mají tónované sklo v kouřově šedé, jantarově zlaté atd. barvě a uvnitř viditelnou světelnou trubici, přes kterou vyzařuje LED světlo v měkkém, příjemném světle. Všechny žárovky od společnosti Buster+Punch najdete zde.

Zjistěte více o značce a najděte celou naši nabídku krásných designů od Buster+Punch zde..