Novinky: Panthella Portable roste - Nová varianta oblíbené přenosné lampy je nyní k dispozici

11. října 2023
  Novinky: Panthella Portable roste - Nová varianta oblíbené přenosné lampy je nyní k dispozici
S potěšením vám oznamujeme nejnovější přírůstek do ikonické řady Panthella od společnosti Louis Poulsen: Panthella 250 Portable. Tato přelomová lampa kombinuje nadčasovou estetiku s moderními inovacemi a představuje jedinečný světelný prvek v portfoliu Verner Panton.

Větší obrazovka, větší osvětlení



Lampa Panthella 250 Portable přebírá známý design původní lampy Panthella Portable a díky stínidlu o průměru 250 mm jej posouvá do nových výšin. Větší stínítko nejen dodává vizuální efekt, ale také zlepšuje rozptyl světla a vytváří měkké a příjemné osvětlení, které naplňuje místnost hřejivou atmosférou.

Stínidlo z opálového skla lampy je pečlivě vyrobeno tak, aby bylo zajištěno rovnoměrné a rozptýlené osvětlení. Díky tomu je lampa Panthella 250 Portable ideální pro každou příležitost, od večerních relaxačních chvil až po živá setkání.

Přenosné osvětlení bez omezení:



Díky dobíjecímu akumulátoru vám Panthella 250 Portable dává svobodu umístit světlo kamkoli, aniž byste se museli starat o elektrické zástrčky. Díky této přenosnosti je lampa ideální pro venkovní akce, útulné chvíle na terase nebo jako stylový doplněk jakéhokoli koutu vašeho domova. Lampa si zároveň zachovává ikonický design Panthella a kombinuje jej s moderními inovacemi. Podstavec ve tvaru trubky a výrazné stínidlo vytvářejí vizuální poutač, který se dobře kombinuje s širokou škálou interiérových stylů.

Podívejte se na přenosné svítidlo Panthella 250 zde!