Objevte elegantní svítidla a krásný interiérový nábytek od Margit Brandt Interieur.

13. září 2023
Objevte elegantní svítidla a krásný interiérový nábytek od Margit Brandt Interieur.
Margit Brandt je známé jméno pro všechny znalce designu. Brandtová (nar. 1945), ikona designu v Dánsku i v zahraničí, je od poloviny 60. let známá svým kreativním designovým vesmírem, který nabízí pocit luxusu a dokonalé hotelové atmosféry, kterou každý pozná a ocení. Margit Brandtová měla schopnost vytvářet nadčasové, ale zároveň inovativní a moderní návrhy, ať už se jednalo o bundy nebo šály. Díky tomu si získala široké publikum, které její návrhy oceňuje dodnes. Společnost Lampemesteren je proto hrdá na to, že může představit širokou škálu interiérových výrobků, včetně svítidel, od této trendové dánské návrhářky a nadále nabízet estetické a kvalitní návrhy pro dánské domovy.

Velmi elegantní série stolních lamp, kterou najdete zde, rozzáří temné kouty vašeho obývacího pokoje svým jemným svitem a estetickým designem. Sametové stínidlo i skleněný podstavec jsou barevně sladěné a stínidlo má velkou hloubku. To vytváří nádhernou hru na povrchu lampy a je dokonalým příkladem jedinečné schopnosti Margit Brandt vytvářet návrhy, které jsou moderní a zároveň nadčasové.

Pokud si chcete vytvořit útulnou atmosféru při světle svíček, Margit Brandt Interieur nabízí řadu krásných svíček a svícnů, které najdete zdeVšechny svícny jsou vyrobeny z odolného průhledného skla, které odráží světlo a vytváří příjemnou záři. Všechny svícny mají stejný štíhlý profil a kulaté skleněné prvky, takže je můžete snadno kombinovat a vytvořit si vlastní sbírku skleněných svícnů Margit Brandt.

Podívejte se na celou řadu krásných výrobků Margit Brandt zde.