Přeneste budoucnost do svého osvětlení s WiZ

18. dubna 2024
Přeneste budoucnost do svého osvětlení s WiZ
V posledních letech dosáhla technologie inteligentního řízení elektroniky nové úrovně. Tam, kde jste dříve měli štěstí, že jste našli lampu s funkcí stmívání nebo nastavitelným barevným tónem, nabízí nová generace chytrých svítidel nevídané možnosti nastavení světla - nejen pokud jde o změnu jasu a teploty barev, ale také o dálkové ovládání světla, nastavení času a dokonce i celých světelných scénářů, které vytvoří dokonalou náladu pro každou dobu a příležitost. Jednou ze značek, která s chytrým osvětlením skutečně prorazila, je hongkongská společnost WiZ, která se specializuje na chytré osvětlení za dostupné ceny, které si může dovolit každý.

Společnost WiZ byla založena v roce 2017 a nabízí lampy, žárovky a příslušenství, které se vyznačují inteligentním designem umožňujícím ovládání světelných zdrojů prostřednictvím uživatelsky přívětivé aplikace WiZ, kterou si můžete zdarma stáhnout do svého telefonu, tabletu nebo jiného elektronického zařízení. Společnost WiZ se specializuje na stropní svítidla, která se často dodávají ve větších sériích s různými verzemi, barevnými variantami a velikostmi, aby poskytla to správné osvětlení pro každou místnost. Podívejte se na všechna chytrá světla WiZ přímo zde!

S žárovkami WiZ můžete udělat z každé lampy chytrou a jsou k dispozici v širokém sortimentu, takže pro každý model lampy se najde žárovka WiZ. Všechny žárovky WiZ najdete zde!

V neposlední řadě WiZ nabízí příslušenství, které rozšiřuje možnosti inteligentního ovládání jak světel WiZ, tak dalších elektronických zařízení ve vaší domácnosti. Všechno příslušenství WiZ najdete zde!

Přirozeným důsledkem jejich futuristických vlastností a vysokého potenciálu je, že všechna svítidla WiZ mají ultramoderní, uhlazený design s čistými, ostrými liniemi, neutrálními a často monochromatickými barevnými tóny a krásnou jednoduchostí designu, díky které se neuvěřitelně snadno hodí do každého interiéru.

Zjistěte více o společnosti WiZ a prohlédněte si všechny její krásné výrobky přímo zde!