Přineste inovace a udržitelnost do osvětlení s Flying Závěsným světlem od Made By Hand

10. dubna 2024
Přineste inovace a udržitelnost do osvětlení s Flying Závěsným světlem od Made By Hand
Pokud máte rádi kreativní a inovativní design, který vyzařuje osobitost a charakter, je nová série přívěsků Flying Závěsné Světlo určena právě vám! Díky měkkým, organickým obloukům, které charakterizují designový jazyk svítidla, a jeho vznášejícímu se vzhledu je jasné, odkud pochází jeho název. Díky 3D pletenému stínidlu vyrobenému s minimálním odpadem materiálů a konstrukci, která umožňuje lampu rozebrat a recyklovat materiály, z nichž je vyrobena, vyniká Létající Závěsné Světlo jako řada, u níž je udržitelnost zohledněna v každé části procesu.

Umělecké dílo od skutečného mistra designu


Sérii navrhl v roce 2023 Boris Berlin, který svou jistou rukou a zvídavostí zanechal rozhodující stopu v dánském designu a stal se tak jedním z nejinovativnějších dánských interiérových designérů současnosti. V roce 1983 založil společnost Boris Berlin Design a v roce 1987 spolu s Poulem Christiansenem založil společnost Komplot Design. Společně utvářeli skandinávskou designovou scénu po dobu 20 let. V roce 2010 spojil Boris Berlin síly s Aleksej Iskosem ve společnosti Iskos-Berlin a v roce 2017 se vrátil jako sólista do Boris Berlin Design. Boris Berlin vnímá design jako spojovací článek v napětí mezi uměním a technikou, výrobcem a uživatelem, mezi různými kulturami, tradicí a inovací, racionalitou a intuicí. Stejně jako provazochodec, který potřebuje velmi napjatou linii, aby udržel rovnováhu, je napětí mezi těmito polárními protiklady podmínkou úspěšného designu.

Tato křehká rovnováha se jasně odráží v Flying Závěsné Světlo, kde je každý milimetr krásného designu pečlivě změřen a vyladěn tak, aby ladil s ostatními. Lampa se dodává ve třech různých velikostech, každá ve čtyřech krásných barvách.

Podívejte se na celou řadu Flying Závěsné Světlo zde!