S nastavitelným nástěnným svítidlem Swan od společnosti Nemo Lighting získáte větší flexibilitu a více možností osvětlení.

28. srpna 2023
S nastavitelným nástěnným svítidlem Swan od společnosti Nemo Lighting získáte větší flexibilitu a více možností osvětlení.
Pokud chcete větší flexibilitu a nezávislost při osvětlení, nastavitelné nástěnné svítidlo Swan od společnosti Nemo Lighting je pro vás tím pravým modelem osvětlení. Svítidlo se vyznačuje nebývalou flexibilitou v kombinaci s jednoduchým a moderním designem, díky kterému se tento model stane vítaným doplňkem každé kanceláře nebo pracovního stolu.

Inovativní design s ohledem na praktičnost

Nástěnné svítidlo Swan Adjustable Wall Light navrhl německý designér Bernhard Osann, který vystudoval univerzitu v Hamburku a od roku 2014 má vlastní designérské studio. Osannův přístup k designérskému řemeslu se vyznačuje zjednodušováním předmětů a experimentováním s geometrickými tvary a fyzikálními zákony s cílem nalézt nová, netradiční řešení v interiérovém designu. Výsledkem jsou minimalistické a dynamické konstrukce, které se pohybují a interagují s okolím novým, inovativním způsobem.

Tento přístup se zřetelně odráží v designu nastavitelného nástěnného svítidla Swan. Rám má nápadnou délku, která umožňuje různě nastavovat směr světla. Svítidlo lze nastavit v horizontálním směru o 180 stupňů a důmyslný šňůrový mechanismus umožňuje také nastavení vertikálního úhlu o 40 stupňů. Samotnou hlavu lampy lze samozřejmě také naklánět pod úhlem pro maximální flexibilitu osvětlení. Lampa vyzařuje poměrně soustředěné světlo z vestavěného světelného zdroje LED v praktickém přímém svítidle. Pomocí přiloženého voštinového filtru můžete světlo ztlumit a vytvořit tak měkčí, neoslňující záři. Vypínač světla umístěný na kabelu má zabudovanou funkci stmívání, která se aktivuje stisknutím vypínače.

S nastavitelným nástěnným svítidlem Swan získáte nejen chytré a flexibilní řešení osvětlení pro všechny časy a účely, ale také designové umělecké dílo nejvyšší kvality zaměřené na uživatele. Další skvělé výtvory od Bernharda Osanna najdete zde.