S přenosnou stolní lampou Trip od společnosti Design By Us se můžete svézt na vlně bezdrátových stolních lamp.

15. listopadu 2023
S přenosnou stolní lampou Trip od společnosti Design By Us se můžete svézt na vlně bezdrátových stolních lamp.
Nádherná kombinace stylového designu, kvalitních materiálů, flexibilního interiérového designu a praktického osvětlení je to, co charakterizuje krásnou kolekci osvětlení Trip Portable od dánské designové společnosti Design By Us. Robustní konstrukce těla lampy v kombinaci se širokým stínidlem a měkkými okraji dodává stolní lampě umělecký, organický dojem připomínající lesní houbu, což je design, který je mezi moderními stolními lampami již dlouho oblíbený.

Neomezený požitek z lampy v interiéru i exteriéru

Přírodou inspirovaný nádech je dobře zvolený, protože lampa je bezdrátová, takže si její příjemné osvětlení můžete užívat jak v interiéru, tak v exteriéru. Lampa má vestavěnou baterii, která napájí světelný zdroj LED. Součástí dodávky je USB nabíječka. Po 9 hodinách nabíjení může lampa svítit minimálně 14 hodin, takže máte světlo na celý dlouhý večer. Intenzitu světla lze regulovat pomocí tří nastavení, takže budete mít vždy to správné osvětlení pro každou příležitost. Lampička Trip Portable se navíc může pochlubit stupněm krytí IP44, který ji chrání před vniknutím vlhkosti a stříkající vodou.

Vybrané materiály a kvalitní ručně vyráběný design

Praktické výhody lampy jsou skvěle doplněny exkluzivním designem, který nadchne i ty nejnáročnější znalce designu. Robustní tělo je vyrobeno z pravého mramoru s individuálním žilkováním na povrchu, díky čemuž je každá lampa jedinečná. Stínidlo je vyrobeno z foukaného skla, které dodává pevnému výrazu kamenného podstavce jemný a půvabný nádech, čímž vzniká harmonická a zdařilá rovnováha.

Stolní lampa Trip Portable se dodává v mnoha krásných barvách, které se liší stínidlem a podstavcem. Podívejte se na celou řadu Trip Portable zde.