S trojitým stropním svítidlem Arigato Palace od společnosti Grupa Designs bude vaše osvětlení flexibilní jako nikdy předtím.

4. října 2023
S trojitým stropním svítidlem Arigato Palace od společnosti Grupa Designs bude vaše osvětlení flexibilní jako nikdy předtím.
Trojité stropní svítidlo Arigato Palace, založené na modernistickém designu s čistými, nepřerušovanými liniemi, neutrálními barevnými tóny a geometrickým designovým jazykem, nabízí funkční flexibilitu a praktické osvětlení, které lze využít v mnoha různých typech prostor. Rám se skládá ze tří ramen, z nichž každé je zakončeno stínidlem, které lze otáčet a křížem otáčet, aby bylo možné co nejpřesněji nastavit směr světla. Každé stínítko je opatřeno malou kapslí, která stíní zdroj světla a zajišťuje tak neoslňující osvětlení. Flexibilní ramena a stínidla umožňují přizpůsobit osvětlení přesně podle vašich představ. Pokud potřebujete soustředěné osvětlení, můžete ramena spojit tak, aby se stínidla seskupila k sobě. Pokud naopak chcete rozptýlené osvětlení, můžete stínidla rozložit do různých směrů nebo je nechat směřovat nahoru ke stropu a vytvořit tak měkkou nepřímou záři, která v místnosti vytvoří krásné protisvětlo.

Stropní svítidlo Arigato se dodává v bílé a černé barevné variantě, které si můžete prohlédnout přímo zde.

Další krásné modely v rámci stejné řady

Stropní svítidlo je součástí rozsáhlé řady Arigato od společnosti Grupa Products. V japonštině "Arigato" znamená "děkuji" a je spojeno s rituální zdvořilostí, kterou prokazují tradiční bojovníci. Společnost Grupa se snažila tuto jedinečnou estetiku zachytit ve flexibilním designu svítidla, jehož nastavitelná ramena lze nastavit do ostrých úhlů a vytvořit tak siluetu ladných a zároveň přesných pohybů skutečného mistra bojových umění. Hbitá lampa Arigato je k dispozici ve stolním, stropním, nástěnném a podlahovém provedení, takže ji lze využít v každé místnosti. Jednobarevné, neutrální barevné schéma, které charakterizuje všechna svítidla z této řady, dobře ladí s důslednou minimalistickou estetikou. Podívejte se na celou řadu Arigato přímo zde.