Seznamte se s barevnými a kreativními vzory nové stolní lampy Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!

10. ledna 2024
Seznamte se s barevnými a kreativními vzory nové stolní lampy Seletti 'Life in plastic' - it's fantastic!
S novým filmem o světoznámé blondýnce, jednom z nejrozpoznatelnějších symbolů 20. století, nemohla v lepší čas debutovat i krásná stolní lampa Life in plastic, kterou najdete právě zde. Lampa se prezentuje jako oáza ironie inspirovaná ikonickou panenkou Barbie, která vzala svět útokem od doby, kdy první model spatřil světlo světa na konci 50. let minulého století.

Současná secese se setkává s popkulturou


Stolní lampa Life in plastic svými úhlednými figurkami jasně odkazuje k detailnímu secesnímu stylu, který byl rozšířený na počátku minulého století a dodnes je velmi dobře rozpoznatelný. Designový koncept lampy doplňuje bohatě zdobený podstavec lampy ve složitém a zvlněném motivu listů, textilní stínidlo ve tvaru zvonu s krajkou, třásněmi a imitací lištování a v neposlední řadě bohatě zdobený rámeček s figurkami, který byl v této krásné reinterpretaci rozšířen a tvoří celý soubor. Když lampu rozsvítíte, světlo prosvítá jak skrze textil v jemné záři, tak skrze světelný vývod ve spodní části stínidla a krásně zvýrazňuje celý výjev.

Dobře provedený design, který odpovídá tvůrčí linii Seletti


Pestrobarevný design a úžasný smysl pro detail, který charakterizuje každý milimetr stolní lampy, je charakteristickým znakem jak designéra Marcantonia, tak italského výrobce designových svítidel Seletti, o kterém se můžete více dozvědět zde. Marcantonio a Seletti spolupracují již několik let a vytvářejí jedinečné, vysoce rozpoznatelné lampy, které přehodnocují koncept osvětlení a využívají lampu jako médium k vytváření živého umění.

Seletti se specializuje na stolní lampy s kreativním nádechem. Prozkoumejte velký výběr stolních lamp Seletti zde!