Společnost Flos nabízí krásný nový originální design od roku 2023: Bilboquet Stolní lampa ve třech krásných barvách

2. května 2024
Společnost Flos nabízí krásný nový originální design od roku 2023: Bilboquet Stolní lampa ve třech krásných barvách
Italská designová společnost to opět dokázala! V plodné spolupráci s francouzsko-kanadským designérem Philippem Malouinem vytvořila společnost Flos krásnou designovou lampu s dokonalým konceptem, promyšleným vzhledem, užitným interiérem a udržitelným složením, která splňuje všechny požadavky na ideální moderní zdroj světla. Svítidlo Bilboquet upoutá pozornost svým tvarovým vzhledem: válcovou základnou a hlavicí, magnetickým kulovým kloubem a dlouhou šňůrou v odpovídající barvě. To vše se dokonale spojuje v krásné konstrukci, která je zároveň poklonou francouzské míčové hře bilboquet, jíž je lampa inspirována a od níž odvozuje svůj název. Kulový kloub lze otáčet všemi směry, což umožňuje nastavit hlavu lampy a nasměrovat tak světlo s maximální přesností. To je výhodné zejména proto, že lampa poskytuje cílené, přímé osvětlení. Lampa je vybavena objímkou GU10, která je umístěna poměrně blízko světelného výstupu na konci válcové hlavy lampy, což umožňuje efektivní a účelné svícení, takže lampa Bilboquet je ideální jako pracovní lampa nebo lampa na čtení. Případně můžete nechat hlavici lampy směřovat ke stěně a získat tak příjemné nepřímé akcentové osvětlení.

Stolní lampa má krásný, jednobarevný povrch, který podtrhuje její designový vzhled. Dodává se ve třech různých barevných variantách, z nichž každá má pečlivě vybrané stínidlo, díky němuž ji snadno začleníte do interiéru.

Design lampy se zároveň může pochlubit recyklovanými materiály: hlava a podstavec jsou vyrobeny z recyklovaného polykarbonátu, který je vedlejším produktem výroby papíru. Lampa je sestavena zcela bez použití lepidla, takže všechny její jednotlivé části lze na konci životnosti lampy rozebrat a v budoucnu znovu použít.

Všechny krásné varianty lampy Bilboquet od společnosti Flos najdete právě zde!