Tři tvůrci kontrastů od DCWéditions

15. prosince 2023
Tři tvůrci kontrastů od DCWéditions
Renomovaná francouzská společnost DCW vytvořila řadu nepředvídatelných a vzrušujících svítidel s ambicí dodávat nadčasová svítidla, která neovlivní běh času a která zůstanou jedinečná a funkční po celé generace. Díky jejich často bizarní existenci máte možnost vytvořit ve svém domově jedinečný vzhled, který zaručeně překvapí a potěší návštěvy. Níže se podívejte na tři světla budoucnosti od společnosti DCWéditions:

Org Závěsné Světlo Horizontal 1300 Gold
Toto svítidlo navržené Němcem Sebastianem Summou vypadá jako klasická lampa, ale také jako futuristický a moderní doplněk, který dokonale kopíruje 21. století. Designérovi se podařilo čerpat jasnou inspiraci z astronomie a science fiction a vytvořit fenomenální a asymetrický vzhled, který může vybranou místnost ozvláštnit v pravém galaktickém stylu.

Lampa je k dispozici také jako vertikální závěsné nebo nástěnné svítidlo. Prozkoumejte vesmír Org zde!

Focus 5 Závěsné Světlo Black
Tato speciální a přepracovaná verze závěsného svítidla je nápadem Japonce Yuji Okitsu, jak udělat domov o něco honosnější, ale zároveň elegantní a jednoduchý. Krásné světlo lampy připomínající mýdlové bubliny visí jako zamrzlé a lákavě jiskří díky jedinečným světelným zdrojům, které vytvářejí jedinečný a šikmý pohled, i když je lampa vypnutá. Různé velikosti světel visí v souhvězdí připomínajícím klasickou planetku, a protože se světelné zdroje i rám otáčejí nezávisle na sobě, světlo je schopno dosáhnout na větší plochu. Se závěsným svítidlem Focus 5 získáte ohromující a zároveň fascinující závěsné svítidlo, které svým atmosférickým světlem udělá z místnosti výjimečné místo a dá "FOCUS" tomu, na čem vám záleží.

Řada Focus je k dispozici se 3, 4 nebo 5 světelnými zdroji a v černé nebo bílé barvě. Podívejte se na výběr zde!

Delumina 250 Nástěnné Svítidlo Black
Italská společnost OliveLab ve spolupráci s DCW vytvořila lampu, která zaručeně zpochybní váš pohled na to, co je u lampy fyzikálně možné; jde vlastně o fyziku! Delumina si pohrává s možností nejen svítit, ale také aktivně ovládat světlo. Když otočíte tyčinkou v srdci lampy, můžete ve vnějším skle vytvořit zatmění, které ovlivní jak vzhled lampy, tak náladu vašeho pokoje. Stejně jako měsíc v úplňku se lampa opět plně rozsvítí, když tyčkou otočíte opačným směrem a polarizaci ve skle obrátíte. Dvě skleněná stínítka lampy nabízejí jedinečnou příležitost pohrát si s fyzikou a zároveň stylově a jednoduše ozdobit každý domov.

Svítidlo Delumina je k dispozici v rozměrech 250 mm, 320 mm a jako závěsné svítidlo. Objevte cyklus kolekce svítidel zde!


Podívejte se na zbytek rozmarného světa DCW zde!