Vítejte v novém týmu designérů All Star NINE

3. listopadu 2023
Vítejte v novém týmu designérů All Star NINE
Na scénu vstoupila zcela nová značka specializující se na moderní interiérový design a navzdory svému mladému věku se již může pochlubit množstvím krásných výtvorů, které zkrášlují interiéry a zlepšují každodenní život svými praktickými a na použití zaměřenými návrhy. NINE založilo v roce 2023 devět kolegů z dánské společnosti Nine United, která stojí za řadou známých značek, jako jsou &tradition, Stellar Works nebo Verpan. Zakladatelé měli společný sen vytvořit skutečnou celoevropskou designérskou značku, jejímž základem bude udržitelnost a použitelnost.

Základní myšlenky popisují zakladatelé NINE jako svěží přímočarost s ohledem na použitelnost. Výrobky NINE jsou navrženy tak, aby se daly používat, vylepšovat, opravovat a recyklovat, jakmile doslouží svému účelu. Ve společnosti NINE se k udržitelnosti přistupuje z komplexního hlediska, přičemž se bere v úvahu výroba, používání, životnost a vše, co následuje. Tato myšlenka se promítá do jejich návrhů, které se vyznačují krásnou jednoduchostí a všechny působí prostě jak vzhledově, tak funkčně. Absence skrytých detailů a neprůhledných mechanismů dává různým designovým kolekcím NINE otevřený a intuitivní výraz, díky němuž jsou snadno přístupné a snadno se z nich těšíte v každodenním životě. Pokud se chcete o společnosti NINE dozvědět více a prohlédnout si všechny její krásné designy, najdete je zde..


Značka se specializuje především na domácí potřeby a doplňky všeho druhu, které najdete přímo zde..

NINE však nabízí také nepřeberné množství krásných modelů lamp. Zejména pokud jde o závěsná svítidla, má NINE mnoho krásných návrhů, které vznikly ve spolupráci s celou řadou renomovaných designérů z celého světa.

Podívejte se na všechna svítidla NINE zde.